Linda Lampenius säteilee 30 vuotta vanhassa kuvassa: "Yritin olla cool"

Masked Singer Suomeen osallistunut Linda Lampenius paljasti:"En oikein uskalla laulaa" 4:26
Masked Singer Suomi -ohjelmaan osallistunut Linda Lampenius kertoo, että hänellä oli koronavirustartunta.

Linda Lampenius fiilistelee kuvia vuosien takaa.

Viulisti Linda Lampenius, 50, fiilistelee jälleen sosiaalisessa mediassa otoksia vuosien takaa. Ahkerasti vanhoja kuvia julkaiseva Lampenius julkaisi Instagram-tilillään tällä kertaa otoksen 30 vuoden takaa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Yritin olla cool 30 vuotta sitten. No, elämänkokemuksesta ja itsevarmuudesta ei koskaan ole mitään haittaa, Lampenius tunnelmoi päivityksessään. 

Lampeniuksen elämästä on tällä hetkellä tekeillä elämäkerta sekä dokumentti. Lampenius tunnetaan viulistinuransa lisäksi muun muassa vierailevasta roolityöstään televisiosarjassa Baywatch sekä kuuluisista kuvauksistaan Playboy-miestenlehdessä. Viime keväänä Lampenius nähtiin yllättäen esittelemässä lauluääntään ohjelmassa Masked Singer.

Ruotsissa perheensä kanssa asuva viulisti kertoi keväällä 2020 sairastaneensa koronaviruksen. Lampenius kertoi asiasta Viiden jälkeen -ohjelmassa. 

 – Mulla itsellä on ollut korona ja 7-vuotiaalla tyttärelläkin on ollut korona. Ja täällähän sanottiin, että ei lapsella voi edes koronaa olla. Ja kun mentiin sairaalaan, niin hänellä oli korona. 

Lue myös:

    Uusimmat