Linda Lampenius jakoi pysäyttävän kuvan sairaalasta – muisteli 21 vuotta sitten tapahtunutta romahdustaan: "Minun kehostani loppui pikkuhiljaa voimat"

5:42
Linda Lampenius Vapun ja Marjan vieraana!

Viulisti Linda Lampenius-Cullberg muisteli Instagram-kuvan yhteydessä vaikeaa aikaansa, jolloin hän sairasti syömishäiriötä.

Legendaarinen viulisti Linda Lampenius jakoi koskettavan päivityksen Instagramissa. Ruotsissa asuva kahden lapsen äiti on kertonut vuosien saatossa useaan otteeseen sairastuneensa nuorena syömishäiriöön.

Lampeniuksen Instagramiin jakama kuva on otettu 21 vuotta sitten. Otoksessa viulisti makaa sairaalasängyssä ja hänen kädessään on tippa.

– Vuosi 1999. Minun kehoni on juuri sanonut minulle Stop! Olen saanut tarpeeksi! Minun vasen keuhkoni, vasen munuainen ja vasen nenäontelo pettivät. Olin kärsinyt ortorexiasta monta vuotta.

Lampenius kertoo luulleensa terveellisten elämäntapojen ja äärirajoille menneiden urheiluharjoituksien olleen hänelle hyväksi.

– Totuus on se, että olin kontrollifriikki. Minun kehostani loppui pikkuhiljaa voimat, Lampenius kertoo.

Viulisti kertoo kuvanneensa ja dokumentoineensa omaa matkaansa tähtivuosinaan. Lampeniuksen elämästä on tekeillä elämänkerta, sekä dokumentti.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja