Linda Lampenius järkyttyy saatuaan tietää sukulaisensa kammottavasta kohtalosta: "Ollaan just nyt sillä paikalla, mihin Gustaf murhattiin"

Linda Lampenius saa tietää murhatun sukulaisen traagisesta kuolemasta 3:36
Linda Lampenius saa tietää murhatun sukulaisensa traagisesta kuolemasta

Linda Lampeniukselle selviää Sukuni salat -ohjelmassa isoisänsä veljen kammottava kohtalo.

Viulisti Linda Lampenius tutustuu sukunsa tarinaan Sukuni Salat -ohjelmassa. Juontaja Marja Hintikan avulla Lampenius saa tietää varsinkin äitinsä puolen suvun tapahtumista, mutta jakson edetessä kaksikko päätyy selvittämään myös Lampeniuksen isänpuolen sukua. Lampenius saa yllätyksekseen tietää, että hänen isänsä suku on vaikuttanut samoilla seuduilla, kuin hänen äitinsä. 

Lampeniuksen tietoon tulee myös tapahtuma, joka järkytti isänpuolen sukua Suomen sisällissodan aikana. Hintikka kertoo Lampeniukselle isoisänsä veljen Gustafin murhasta, joka tapahtui punakaartin toimesta. 

– Me ollaan just nyt sillä paikalla, mihin Gustaf murhattiin, Hintikka kertoo Lampeniukselle. 

Tiedosta hämmentynyt Lampenius ihmettelee saamaansa tietoa. Hintikka puolestaan neuvoo Lampeniusta katsomaan läheisen metsän suuntaan. 

– He viruivat siellä pari päivää, ja kuulemma vain jalat näkyivät lumesta, Hintikka kertoo. 

Katso yllä olevalta videolta Linda Lampeniuksen reaktio saamaansa tietoon isoisänsä veljen järkyttävästä murhasta.

Sukuni salat MTV3-kanavalla ja maksuttomassa MTV Katsomossa sunnuntaisin kello 20. Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat