Erinille selvisi irlantilaisen isoisoäidin traaginen tarina – haudan löytyminen saa laulajan kyyneliin: "Todella nuorena kuollut"

Erin Anttila herkistyy kyyneliin isoisoäitinsä haudalla 2:15
Erin Anttila herkistyy kyyneliin isoisoäitinsä haudalla

Erin Anttila selvitti Sukuni salat -ohjelmassa erityisesti sukunsa naisten tarinoita. 

Sukuni salat -ohjelmassa laulaja Erin selvittää juontaja Marja Hintikan avulla sukunsa tarinoita erityisesti sen naisten osalta. Erinin sukujuuret ulottuvat vahvasti Suomen lisäksi Irlantiin, josta hänen äitinsä on kotoisin. 

Ohjelmassa Erinille selviää hänen isoisoäitinsä Annien elämän monivaiheinen sekä osaltaan traaginenkin tarina. Matka päättyy irlantilaiselle hautausmaalle, jonne Annie on haudattu. Erin saa tietää hautausmaalla, että kovan elämän elänyt Annie oli kuollessaan vain 46-vuotias. 

Haudalle saavuttuaan Erin herkistyy välittömästi kyyneliin. Hintikka kertoo laulajalle tämän isoisoäidin kuolleen kun hänen isoäitinsä Mary oli vasta 8-vuotias. 

– Todella nuorena kuollut, laulaja nyyhkii. 

Katso yllä olevalta videolta Erinin tunteikas reaktio haudan löytämiseen sekä tämän ajatukset Annie-isoisoäidin poikkeuksellisesta elämästä. 

Sukuni salat MTV3-kanavalla ja maksuttomassa mtv-palvelussa sunnuntaisin kello 20. Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat