Lily Collins on hurjan dramaattinen kaunotar – ota tähdeltä mallia tyyliisi!

Näyttelijä Lily Collinsin viimeisin asuvalinta oli kaikessa dramaattisuudessaan vertaansa vailla. Katso kuvat vaaleahipiäisen tähden upeasta tyylistä ja poimi vinkit loppukesän dramaattiseen lookiin – joka onnistuu, vaikka iho ei olisikaan päivettynyt!

Kuten suurimmalla osalla suomalaisista, näyttelijä Lily Collinsilla, 24, on erittäin vaalea iho. Tähden The Mortal Instruments: City of Bones -fantasiaelokuvan ennakkonäytökseen valitsema asukokonaisuus osoitti hienosti sen, kuinka erityisen vaalea iho pääsee oikeuksiinsa silloin kun sitä korostetaan oikeilla värisävyillä. Collinsin tyyli on onnistunut esimerkki siitä, miksi vaaleaa ihoa ihaillaan nykyään ympäri maailmaa samaan tapaan kuin rusketusta ennen.

Collins oli valinnut ylleen valkean hieman polven yli laskeutuneen mekon, jonka leikkaus oli hyvin futuristinen. Aistikkaasti pintaa paljastaneessa asussa tähden vaalean ihon ja kirkkaanvalkoisen materiaalin välinen kontrasti korostui kauniisti: samanlaista efektiä valkoisen kanssa ei synny silloin kun iho on erityisen ruskettunut. Tähden asun dekolteeta ja vatsaa paljastaneet yksityiskohdat korostivat entisestään vaaleaa hipiää.

Valkoista väriä on Collinsin esimerkin mukaisesti täysin turha vältellä, jos oma ihonsävy on erityisen vaalea. Valitsemalla ylle rohkeasti pelkkää valkoista, korostuvat vaalean hipiän parhaat puolet.

Asukokonaisuutensa kruunuksi Collins oli valinnut hyvin tumman ja dramaattisen huulipunasävyn, joka suorastaan vangitsi katseet ruskeasilmäisen tähden kauniisiin kasvoihin. Vaaleahipiäisellä naisella nimenomaan erityisen tumma huulipuna on hurjan dramaattinen näky – ja vaatiikin itsevarmuutta kantajaltaan. Kokeile rohkeasti loppukesän juhlissa dramaattista viininpunaista huulipunaa!

AVA on myösFacebookissa, TwitterissäjaInstagramissa– tutustu!

Lisää asiaa muodista Muodin huipulle -sarjassa:

Lue lisää:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja