Mainos

Lily Allen saa inspiraationsa romaneilta

Lily Allen on kertonut pitävänsä taukoa musiikin tekemisestä ja keskittyvänsä muihin asioihin. Tähti on päässyt hyvään vauhtiin, sillä jo viime vuonna häneltä ilmestyi erikoinen korumallisto.

Wireimage/AOP

Allenin korumallistoon kuuluu varsin erikoisia koruja, kuten yhdellä jalalla seisova flamingo, kullanvärinen hymynaamariipus, hopeiset kirsikkakorvakorut, kolikkoriipus ja erivärisiä hedelmäkoruja. Kuvassa olevat tähtikorvakorut ovat esimerkki julkkissuunnittelijan luomuksista.

Eläinteema on Allenille rakas, sillä mallistosta löytyy flamingon lisäksi puudelikoruja, pandariipus sekä kalakorvakoruja. Allenilla itsellään on kaksi koiraa, pullterrieri Maggie May sekä löytökoira Mable.

Wireimage/AOP

Kuva: Getty Images

Allen haki korumallistoonsa inspiraatiota kirjoista. Laulaja työskenteli pitkiä päiviä, kunnes koruista tuli täydellisiä. Allen kiinnitti erityistä huomiota ketjujen pituuteen sekä korujen väreihin.

"Isoäitini oli romani, ja perin useita hänen korujaan. Käytinkin kolikkokoruni inspiraationa perinteisiä mustalaisten kultarahoja", tähti kertoo.

Wireimage/AOP

Tällä hetkellä laulaja keskittyy muihin asioihin kuin musiikkiin. Tähti haaveilee vintagevaatekaupan ja levy-yhtiön perustamisesta. "Ei ole terveellistä olla kiertueella jatkuvasti", kertoo laulaja, joka haaveilee ainakin viiden vuoden tauosta musiikkirintamalta.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: femalefirst.co.uk, www.vogue.co.uk

Kuvat: Wireimages/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.