- paistijauhelihaa - latva-artisokkaa - jättikatkarapuja - suppilovahveroita - Da Capo suklaa - puolukoita - perunoita - vadelmia
Aki Wahlmanin ja Liisa Riekin menu:
Friteeratut sienet ja katkaravut
3 dl vettä 1 dl vehnäjauhoa 1/2 dl maissijauhoja 1/4 dl leivinjauhoa
Sekoita aineet, jauhota ja uppopaista 1 min. Tarjoile tartar-pihvin kanssa. Lisäkkeeksi tartar-pihviin kananmunan keltuainen.
Latva-artisokkakeitto
1 latva-artisokka 2 jauhoista perunaa 1 valkosipulin kynsi 2 dl kasvislientä 2 dl kuohukermaa timjaminoksa
Leikkaa kaikki pieniksi paloiksi, freesaa voissa, lisää muut aineet ja keitä 15 min. Soseuta ja siivilöi tarjolle.
Jauhelihapihvit ja suppilovahverokastike
100 g jauhelihaa viipale vuokaleipää kananmuna 1/2 dl kuohukermaa suolaa pippuria
50 g suppilovahveroita 30 g voita 1 dl kasvislientä 2 dl kuohukermaa
Tee lihamureke ja paista pihveiksi.
Pilko sienet, lisää voi ja freesaa. Lisää hieman jauhoja, lientä ja keitä 10 min. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Vadelma-smoothie
100 g vadelmia 2 dl jogurttia 1 rkl sokeria 2 rkl Cointreau-likööriä
Laita kaikki aineet cutteriin ja sekoita tasaiseksi massaksi.