Liikuttava teko: Työkaverit lahjoittivat yli 3 000 ylityötuntiaan – isä sai jäädä kotiin hoitamaan leukemiaa sairastavaa poikaansa

Työkaverit tekivät yhteensä tuhansia tunteja ylitöitä, jotta isä saattoi jäädä leukemiaa sairastavan poikansa kanssa kotiin vaimonsa kuoltua. Asiasta uutisoi brittimedia Metro.

Kun saksalaisen Andreas Grafin, 36, poika Julius oli kolme vuotta, lapsi sai leukemiadiagnoosin. Ensimmäiset yhdeksän viikkoa kuluivat sairaalasängyssä, mutta juuri kun tarkoituksena oli palata kotiin Keski-Saksassa Hessenin osavaltiossa sijaitsevaan Fronhausenin kaupunkiin, kuoli pojan äiti.

Niin Andreaksen oli pakko ottaa vuosiloma työpaikastaan designyrityksessä voidakseen hoitaa sairasta poikaansa. Vaimonsa kuoleman ja poikansa sairastumisen kanssa kamppaillut mies oli peloissaan menettävänsä työpaikkansa.

Lomapäiviä yli vuoden

Yrityksen henkilöstöpäällikkö Pia Meier päätti auttaa, ja hän ehdotti, että jokainen työpaikan työntekijä lahjoittaisi ylityötuntinsa Andreakselle. Kaikki yrityksen 650 työntekijää lähtivät heti mukaan, vaikka kaikki eivät edes olleet tavanneet miestä aikaisemmin.

Kahdessa viikossa työtekijät olivat keränneet 3 264,5 ylityötuntia, joiden avulla Andreas sai pitää palkallista lomaa. Lomapäiviä on kerääntynyt yli vuoden verran.

– Ilman tätä hämmästyttävää apua, olisin juuri nyt ilman työtä, mies myönsi kyynelehtien ja kertoo olevansa ikuisesti kiitollinen työkavereilleen ja yritykselle.

Lähde: Metro

***


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja