Liikuttava jälleennäkeminen: Isä tapasi tyttärensä uudelleen 24 vuoden eron jälkeen

Jose menetti yhteyden perheeseensä vuosikymmenten ajaksi. Nyt onnekas mies on saanut jälleen tavata tyttärensä.

Jose Lopez tapasi perheensä uudelleen vuosikymmenten jälkeen. Onnekas mies sai halata tyttäriään jälleen 24 vuoden eron jälkeen, kertoo CBS New York.

Jose menetti yhteyden perheeseensä alun perin avioeron vuoksi. Amerikkalaismies muutti erottuaan Floridaan äitinsä luo. Miehen elämä ei muutenkaan mennyt aivan suunnitelmien mukaan.

Jäi lopulta kodittomaksi

Alun perin Jose uskaltautui soittamaan tyttärilleen muutama vuosi sitten. Yhteyttä ei kuitenkaan päässyt syntymään, sillä Jose sai useita halvauskohtauksia, eikä enää ottanut yhteyttä tyttäriinsä.

Kovia kokenut mies jäi lopulta kodittomaksi. Mies ei halunnut haastattelussa tarkentaa, miten päätyi kadulle.

Jose ei kuitenkaan ollut valmis luovuttamaan. 61-vuotias päätti palata New Jerseyyn tarkistamaan, löytäisikö vielä perheensä kodin.

– Tunsin olevani tyhjä. Vihasin sitä, Jose kuvailee olotilaansa ilman perhettään.

Poliisi tuli avuksi

Floridaan vuosikymmeniä aiemmin muuttanut mies palasi takaisin aiemmille kotiseuduilleen. Mies kuitenkin kärsi mielenterveyden ongelmista eikä enää tiennyt, mistä löytäisi perheensä; hän muisti vain erään asuinalueen nimen. Jose päätyi asumaan juna-asemalle.

Lopulta mies sai apua etsintöihinsä paikallispoliisilta, joka havaitsi hänet harhailemassa kaupungissa.

– Herra Lopez oli päättänyt löytää perheensä, ja halusin varmistaa, että olisin paikalla auttamassa tätä, poliisin kriisiohjelman työntekijä Sean Pfeifer toteaa.

Jose tapaa perheensä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Tytär: "Mietin, onko tämä huijaus tai jotakin"

Pfeifer soitti useille henkilöille, jotka olisivat saattaneet olla Josen sukulaisia. Lopulta häntä onnisti.

– Olin itse asiassa parkkipaikalla ja tarkistin saamani ääniviestit. Ja mietin, onko tämä huijaus tai jotakin, Josen tytär Angela Viviani muistaa.

"Muistin hänen silmänsä"

Pfeiferin auttamishalu ei loppunut puheluun. Hän auttoi Josea siistimään ulkoasunsa, käymään parturissa ja hankki miehelle uusia vaatteita. Sitten Jose pääsi takaisin perheensä pariin.

Tyttäret Kristy ja Angela olivat nähneet isänsä viimeksi 17- ja 10-vuotiaina.

– En tiennyt, mitä odottaa. On vuosia siitä, kun näimme hänet. Heti, kun konstaapeli Pfeifer kävelytti hänet sisään, se oli välitöntä. Näin hänen kasvonsa, tiedäthän, muistin hänen silmänsä, ja se oli hyvin hermoja raastavaa, Kristy kuvailee.

– Heti, kun kuuli hänen äänensä... Hän puhui ja ajattelin: "Voi luoja, hän tulee, hän tulee". Halusin vain halata häntä, Angela sanoo.

Vuosien varrella Josesta oli tullut myös isoisä.

– Ajattelin, että olen taivaassa, minulla on tässä kaksi parasta tyttöäni, Jose kuvailee.

Perhe odottaa yhteisiä grillijuhlia

Miestä auttaneen Pfeiferin mukaan kaikki hänen työssään kohtaamansa kodittomat eivät halua apua. Hän pitääkin Josen tapausta yhtenä uransa kohokohtana.

Jose saa jatkossa apua mielenterveyspalveluilta. Hänen perheensä odottaa innolla yhteisiä grilli-iltoja, joissa koko perhe on paikalla – yhdessä. Kristyn mukaan hänen omat lapsensa rakastavat jo isoisäänsä ja "liimautuvat häneen".

– Voin rakastaa heitä kauemmin kuin ikuisesti, Jose totesi perheestään.

Lue myös:

    Uusimmat