Liiga-joukkueen toiseksi parhaan pistemiehen sopimus purettu!

Muu pelitapahtuma: SaiPa - Tappara 1:52
Tämä jäi Nick Halloranin toistaiseksi viimeiseksi SM-liigamaaliksi – hän kihautti 13.1. Tapparaa vastaan pienestä kulmasta, kun SaiPa pelasi ilman maalivahtia.

Jääkiekon SM-liigassa pelaava SaiPa on vapauttanut Nick Halloranin sopimuksestaan. Yhdysvaltalaishyökkääjä siirtyy Ruotsiin.

Halloranin, 24, seuraava osoite on SHL-seura Örebro.

Halloran saapui SaiPaan kesken kauden lokakuussa, mutta hän on silti joukkueen toiseksi paras pistemies. Yhdysvaltalainen merkkautti 25 peliinsä pinnat 7+10=17.

SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen perusteli siirtoa taloudellisilla ja urheilullisilla syillä.

– Jouduimme tekemään urheilullisesti vaikean päätöksen turvataksemme palkanmaksukykyämme. Tykkäämme Nickistä kovasti pelaajana ja ihmisenä ja olisimme halunneet tehdä hänen kanssaan sopimuksen myös ensi kaudesta. Kun tuohon sopimukseen ei päästy, halusimme antaa pelaajalle mahdollisuuden siirtyä, Markkanen sanoi tiedotteessa.

Markkanen kertoi pelaajasiirron olevan SaiPalle taloudellisesti merkittävä.

– Ensisijaisesti meidän tavoite on pitää kiinni niistä pelaajista jotka tulevat olemaan iso osa tätä tarinaa tulevaisuudessa. Tämä siirto mahdollisti osaltaan taloudellisesti sen, että meidän ei tarvitse tinkiä suunnitelmistamme olla jatkossa kilpailukykyisempiä niin taloudellisesti kuin urheilullisestikin.

Lue myös:

    Uusimmat