Lihapullat intialaisittain

  • 500 g sianjauhelihaa
  • 3 viipaletta vaaleaa leipää raastettuna (1,5 dl leipäraastetta)
  • 2 dl luonnon jogurttia
  • 1 sipuli
  • 1 kananmuna
  • 1 tl suolaa
  • 0,5 tl musta- tai valkopippuria
  • 2 tl korianteria
  • 2 tl jeeraa eli juustokuminaa
  • 1 tl kardemummaa
  • 1 tl kanelia
  • 1 tl kurkumaa
  • 1 tl chiliä
  • kastike:
  • 1 rkl currytahnaa
  • 1 prk ruoanvalmistusjogurttia tai luonnon jogurttia

Sekoita leipäraaste jogurttiin suuressa kulhossa ja anna turvota noin 5-10 minuuttia. Hienonna sipuli ja kuullota halutessasi paistinpannulla tilkassa öljyä. Lisää sipuli, kananmuna, mausteet ja jauheliha turvonneisiin korppujauhoihin ja sekoita tasaiseksi. Muotoile taikinasta lihapullia. Paista lihapullat pannulla voissa kauniin ruskeiksi muutamassa erässä. Valmista kastike. Laita pannuun currytahnaa, kypsennä hetki ja kaada sekaan ruoanvalmistusjogurtti, sekoita tasaiseksi kastikkeeksi. Tarjoa lihapullat kastikkeessa basmatiriisin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja