Lihaksikas vartalo hurmaa – matematiikan opettajasta suuren muotitalon malliksi

Seksikkäimmäksi opettajaksi valittu mies hurmaa nyt muotitalo Armanin keulahahmona. 

Italiasta kotoisin oleva matematiikan opettaja on noussut kuuluisuuteen oppilaidensa ja treenattua vartaloa esittelevien kuviensa ansiosta. 

Lontoon yliopistossa työskentelevällä Pietro Bosellilla on Instagramissa jo yli 865 000 seuraajaa. Suuri suosio on nostanut miehen muotimaailman kärkinimien joukkkoon.

Akateeminen ura vaihtui muotimaailmaan

Mies on työskennellyt lukuisten pienten vaatefirmojen mallina, mutta myös kuuluisten muotitalojen kasvokuvana. 

Bosellin mallinura alkoi jo seitsemänvuotiaana muotitalo Armanin juniorimalliston tähtenä, jonka jälkeen häntä on nähty säännöllisesti catwalkeilla. Boselli osallistui  myös vuoden 2015 alussa seksikkäin opettaja -kilpailuun, jonka hän voitti ylivoimaisesti. Tällä hetkellä mies tähdittää Giorgia Armanin uutta fitness-mallistoa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Mies kutsuu itseään nörtiksi, sillä hän on hylännyt monta hyvää työpaikkaa opiskelujen vuoksi. Nyt Boselli on kuitenkin päättänyt pitää akateemisesta urastaan taukoa ja keskittyä luomaan uraa mallina. Hän allekirjoitti vähän aikaa sitten sopimuksen Euroopan johtavimman mallitoimiston Models 1:n kanssa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Bosellin raamikas vartalo on kovan työn tulosta. Mies julkaisee säännöllisesti Instagramissa treenikuviaan. Hän kertoo treenaavansa kaksi kertaa päivässä ja noudattavansa ankaraa ruokavaliota pitääkseen vartalonsa hyvässä kunnossa. Kuvat todistavat, että treeni on todella tuottanut tulosta. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: Independent

Lue myös:

    Uusimmat