LG:n uusi huippupuhelin vihdoin Suomeen – ennakkotilaus alkanut jo

LG:n uuden lippulaivaälypuhelimen G5:n ennakkotilaukset ovat nyt aloitettu Suomessa. Muutamat jälleenmyyjät ovat aloittaneet ennakkomyynnin ja ennakkotilaajat saavat LG Cam Plus -lisävarusteen, jonka arvo on 99 euroa, kaupan päälle. Asiasta uutisoi Puhelinvertailu.

Uutta LG G5:tä myydään 699 euron hintaan. Tällä hetkellä laitteen voi tilata Verkkokauppa.comista, Saunalahden verkkokaupasta, Gigantista tai Expertiltä. Ennakkotilausten toimitukset aloitetaan huhtikuun 8. päivä. Näyttäisi siltä, että Suomeen saapuu vain kaksi LG G5:n värivaihtoehtoa. Itselleen voi hankkia kultaisen tai tummanharmaan G5:n, muttalaitteesta esiteltiin myös vaaleanpunaiset ja valkoiset värivaihtoehdot.

LG G5:ssä on 5,3 tuuman kosketusnäyttö 2560×1440 pikselin tarkkuudella, Qualcommin Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri, neljä gigatavua RAM-käyttömuistia, 32 gigatavua tallennustilaa ja 2 800 milliampeeritunnin akku.

Uutuuslaitteen erikoisuus on sen modulaarinen rakenne, jonka ansiosta siihen voi liittää erilaisia lisävarusteita. Puhelimen alalaita irtoaa, jonka kautta sen akun voi vaihtaa. Alalaitaan voi vaihtaa esimerkiksi Cam Plus -moduulin, jolloin puhelimeen tulee 1 200 milliampeeritunnin lisäakku ja kameranäppäimet. Moduulin avulla puhelimesta saa myös paremman otteen kuvattaessa.

Toistaiseksi Soneran tai DNA:n kautta LG G5:tä ei voi ennakkotilata.

Lue myös:

    Uusimmat