Lewis Hamiltonilla on mahdollisuus nousta Michael Schumacherin rinnalle Unkarissa: "En edes tiennyt tuota"

Viikonloppuna Itävallassa voittoa juhlineella Lewis Hamiltonilla on mahdollisuus nousta tämän kauden päätteeksi seitsemännellä maailmanmestaruudellaan tasoihin saksalaislegenda Michael Schumacherin kanssa. Muitakin ennätyksiä on brittikuljettajan ulottuvilla.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Unkarin GP suorana 17.-19.7.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Unkarin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Jos Hamilton ajaa tulevana viikonloppuna Unkarin osakilpailussa ensimmäisenä ruutulipulle, on voitto hänelle Hungaroringin radalla jo uran kahdeksas.

Kahdeksan kertaa Ranskassa voittoa juhlinut Schumacher on ennen Hamiltonia ainoa kuljettaja, joka on pystynyt voittamaan samalla radalla vastaavan määrän kilpailuja. Ensimmäisen Unkarin voittonsa vuonna 2007 ottaneella Hamiltonilla ei ollut kysyttäessä tietoakaan tällaisesta ennätyksestä.

– En edes tiennyt tuosta. Joka kerta, kun minua muistutetaan Michaelin ennätyksistä, on yhä uskomatonta ajatella, miten paljon hänellä on voittoja ja maailmanmestaruuksia, Hamilton sanoi Motorsport-totalin haastattelussa.

– En tiedä, miksi ajamme toisilla radoilla paremmin kuin toisilla. Joka tapauksessa tiedän, että olen aina rakastanut Unkarin rataa.

Lue myös:

    Uusimmat