Lewis Hamilton kommentoi Sebastian Vettelin jatkoa: "Uskon, että hän on oppinut niin paljon"

F1-mestari Lewis Hamiltonin mukaan Sebastian Vettelin jatko formula ykkösissä on erittäin tärkeää erityisesti lajin kannalta.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Toscanan GP suorana 11.-13.9.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Toscanan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Vettel siirtyy viiden Ferrari-vuoden jälkeen ensi kaudesta alkaen Aston Martinin, nykyisen Racing Pointin kuljettajaksi. Samalla saksalaismestari liittyy Mercedes-moottoreilla ajavien kuskien perheeseen.

Mercedeksen tähtikuljettaja Lewis Hamilton on käynyt Vettelin kanssa vuosien saatossa kovia taisteluita, mutta onnistunut kukistamaan Ferrarin joka kerta. Hän iloitsee Vettelin jatkosta sarjassa.

– Se on aika iso loikka Ferrarilta nousevaan tiimiin, mutta uskon, että F1:n todella tarvitsee pitää näin mahtava kuljettaja, jollainen hän on, lajissa mukana. Olen erittäin onnellinen, että hän jatkaa eikä lopeta, Hamilton kommentoi Sky Sportsille.

Vettel on jäänyt tällä kaudella surkeaan asemaan Ferrarilla. Tiimin romahtanut suoritustaso on iskenyt nimenomaan häneen.

– Hänellä ei ole ollut helpoin matka Ferrarilla, ja uskon, että hän on oppinut niin paljon siellä, Hamilton sanoo.

Nyt Vettelistä tulee myös brittibrändi Aston Martinin keulakuva.

– Tämä on yksi fiksuimmista liikkeistä, jonka Aston Martin voi tehdä, ja odotan todella innoissani sitä, mitä hän tuo ja miten hän auttaa tiimiä menemään eteenpäin, Hamilton toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat