Leonardo DiCaprio tapailee äitinsä inhokkia

Matalaa profiilia pitäneen Leonardo DiCaprion ja Blake Livelyn luultiin jo eronneen, mutta DiCaprion äidin harmiksi pari bongattiin romanttiselta polkupyöräretkeltä New Yorkissa.

Näyttelijät Leonardo DiCaprio, 36, ja Blake Lively, 23, ovat viettäneet viime kuukausina paljon aikaa yhdessä, mutta matalaa profiilia pitäen. Tuoreet rakastavaiset on nähty niin Disneylandissa, Monte Carlossa kuin Venetsiassakin. Nyt pari nähtiin pyöräilemässä rennoissa releissä New Yorkissa. Myöhemmin DiCaprion paras ystävä Lukas Haas liittyi seuraan. Lively on parhaillaan New Yorkissa kuvaamassa Gossip Girl -sarjan viidennettä tuotantokautta.

Viime toukokuusta asti toisiaan tapailleen parin aprikoitiin kesällä jo eronneen, sillä heitä ei ole kuvattu toistensa seurassa pitkään aikaan. Huhujen mukaan DiCaprion äiti ilmoitti ensi kertaa Livelyn tavattuaan, ettei "voinut sietää" Gossip Girl -tähtöstä.

Leonardo DiCaprio on tällä hetkellä Hollywoodin parhaiten palkattu miesnäyttelijä, jättäen tuloissa taakseen jopa Johnny Deppin. Mies tienaa lähes kaksi kertaa enemmän kuin esimerkiksi Angelina Jolie tai Sarah Jessica Parker.

MTV3/Helmi

Lähteet: Dailymail.co.uk, Digitalspy.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja