Leonardo DiCaprio ei piittaa elokuviensa miljardituotoista

Näyttelijä Leonardo DiCaprio on tahkonnut lippukassoihin rahaa useita miljardeja, mutta ei piittaa päätä huimaavista luvuista.

18 vuoden uransa aikana Leonardo DiCaprion, 36, elokuvat ovat tuottaneet voittoa yli 0,7 miljardia euroa. Siitä huolimatta näyttelijä kertoo GQ-lehden lokakuun numerossa, että raha ei ole se juttu, joka motivoi hänet tavoittelemaan uusia projekteja.

– En ole koko urani aikana tiennyt, mikä elokuvistani on tuottanut paljon rahaa ja mikä ei. Kun Titanic tuli ulos, ihmiset saattoivat sanoa "Ymmärrätkö, mikä menestys tämä on?" ja minä sanoin, "Joo joo, se on hitti." Se (raha) ei merkinnyt minulle koskaan mitään, ennen kuin tulin kolmekymppiseksi ja aloin kiinnostua tuottamisesta. Silti sanoisin, että ellet tavoittele kassatuottoja todistaaksesi filmin pärjäävän omalla nimelläsi, edessäsi on umpikuja, DiCaprio pohtii.

DiCaprio toivoo seuraavansa Clint Eastwoodin jalanjälkiä muutoksellaan näyttelijästä ohjaajaksi.

– Jos ohjaisin, yrittäisin ottaa samanlaisen lähestymistavan kuin Eastwoodilla ja hänen työryhmällään. Hänen setissä ei ole mitään turhia kiemuroita. Se on pieni, tiivis ryhmä, DiCaprio kuvailee.

81-vuotiaan Eastwoodin mukaan DiCaprio olisi fantastinen myös kameran takana. Eastwood on ohjannut DiCapriota marraskuussa 2011 nähtävässä uutuuselokuvassa J. Edgar.

– Monet (näyttelijät) hyytyvät istuessaan ohjaajan tuoliin. Mutta jollekin, joka on rentoutunut, ymmärtää muita näyttelijöitä ja pitää elokuvan prosessista, se on tavallaan helppoa, Eastwood pohtii.

MTV3/Helmi

Lähde: Usmagazine.com

Kuva: WireImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja