Lentokoneen vessasta löytyi kuollut vastasyntynyt vauva – äiti ei ollut samalla lennolla

Poliisit löysivät Bangkokista Thaimaasta Jakartaan Indonesiaan laskeutuneen lennon vessasta kuolleen, vastasyntyneen vauvan. Lapsen äiti ei kuitenkaan ollut enää samalla lennolla. 

– Hän ei vaikuttanut terveeltä, ja häntä ei tulla kuulustelemaan ennen kuin hän on paremmassa kunnossa, lentokenttäpoliisi kertoo AuNews-verkkosivustolle

Poliisi epäilee, että 37-vuotias nainen, joka on työskennellyt kotiapulaisena Abu Dhabissa Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa neljän vuoden ajan, synnytti lentokoneen vessassa palatessaan kotimaahansa Indonesiaan. 

Tapaus sattui lentoyhtiö Etihadin lennolla. Noin neljän tunnin päästä lennon lähdöstä nainen alkoi vuotamaan verta pakottaen kapteenin suuntaamaan lennon Bangkokiin. 

– Nainen matkusti turistiluokassa mutta hänet laitettiin pitkälleen business-luokkaan happinaamari kasvoillaan. Kapteeni kuulutti pian, että meidän tulisi palata Bangkokiin, lennolla ollut matkustaja kertoo AuNewsille. 

Kun lento laskeutui Bangkokin, Haniksi kutsuttu nainen siirrettiin pois koneesta. Lento jatkoi matkaansa Jakartaan naisen lentäessä takaisin kotiin myöhemmin samana päivänä. 

Jakartassa lentokoneen siivoajat löysivät yhdestä koneen vessoista jotain karmivaa, nimittäin kuolleen vastasyntyneen muoviin kiedottuna. Vauvan kuolinsyy ei ole vielä selvillä. 

Lue myös:

    Uusimmat