Leijonissa pelottavasti loukkaantunut Liiga-tähti palaa kaukaloon - Jussi Tapolalta todellinen yllätysveto

1:46
Jukka Jalonen antoi Karjala-turnauksessa päivityksen Leijonat-pelaajan Waltteri Merelän pelottavasta loukkaantumisesta.

Marraskuussa vakavasti loukkaantunut Waltteri Merelä palaa Tapparan kokoonpanoon tiistain ottelussa Pelicansia vastaan. Merelä loukkaantui Suomen ja Tshekin välisessä Karjala-turnauksessa, kun tshekkipelaajan luistin viilsi hänen ranteensa auki.

Merelän loukkaantuminen näytti siinä määrin pahalta, että pelikaverit ehtivät huolestua hänen tilastaan.

– Se oli tosi pysäyttävä hetki, Jori Lehterä kertasi tilannetta MTV Urheilulle.

– Menin heti huoltajien lähelle ja odotin vain, että milloin sieltä tulee jonkinlainen merkki. Ihan siitä, että onhan hän hengissä, Lehterä sanoo piinaavista sekunneista ja minuuteista.

Pahemmalta onneksi vältyttiin.

Merelä vietiin Turun jäähallilta suoraan sairaalaan jatkotutkimuksiin. Hänen kätensä leikattiin Turun yliopistollisessa sairaalassa.

Merelän pelitauko loukkaantumisen jäljilta venyi lopulta reilun kahden kuukauden mittaiseksi.

Merelä ehti pelata ennen loukkaantumistaan 20 SM-liigan ottelua, joissa syntyivät tehot 7+5. Tiistaina on vuorossa kauden ottelu numero 21, kun Merelä aloittaa Tapparan nimellisessä ykkösketjussa Petteri Puhakan ja Niko Ojamäen kanssa.

Erikoiseksi tilanteen tekee se, että Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola on istuttanut laiturin paikalla viihtyvän Merelän ketjun keskushyökkääjäksi. Tilannetta selittää se, että Tapparan vakisenttereistä Patrik Virta puuttuu kokoonpanosta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja