Waltteri Merelä päivitti tilannettaan – luistin viilsi Leijonat-hyökkääjän ranteen auki

Katso pelottava loukkaantuminen videolta.

Vakavasti Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen Karjala-turnauksen Tshekki-ottelussa loukkaantunut Tappara-hyökkääjä Waltteri Merelä päivitti tilannettaan seuransa Twitter-tilillä.

Suomen ja Tshekin välinen Karjala-turnauksen ottelu sai dramaattisen käänteen, kun luistin viilsi Merelän ranteen auki. Merelä lähti omin jaloin jatkotutkimuksiin sairaalan puolelle. Merelä kertoi maanantaina, että hän oli käynyt leikkauksessa.

– Kovaa kun mennään niin sattuu ja tapahtuu. Nyt kotiuduttu leikkauksesta Turusta, ja tilanne on hyvä. Ammattitaitoiset ihmiset hoitivat tilanteen viimeisen päälle niin Leijonissa kuin sairaalassakin. Iso kiitos teille Matti, Hero sekä TYKSin porukka! Pikku huili tulee, mutta kevätaurinko kun alkaa pilkistämään, niin tullaan parempana takaisin, ja ollaan valmiina taistelemaan mestaruudesta! Merelä viestitti Tapparan Twitter-kanavalla.

Leijonat jäi loppujen lopuksi Karjala-turnauksessa viimeiseksi, vaikka joukkue kaatoikin sunnuntain päätöspelissä Ruotsin 4-1. Ruotsi voitti koko turnauksen ennen Sveitsiä. Tshekki oli kolmas.

Alla Tapparan julkaisu. Katso pääkuvan videolta pelottava loukkaantuminen.

Lue myös:

    Uusimmat