Leijonien NHL-supertähti saa murskaavaa kritiikkiä – Petteri Sihvonen: "Suomen huonoin pelaaja"

Leijonien supertähdelle rajua ryöpytystä Slovakia-pelistä – Sihvonen: ”Suomen huonoin pelaaja” 3:38
Petteri SIhvonen ja Jonne Virtanen antoivat Miro Heiskaselle poikkeuksellisen kovaa kritiikkiä.

Sihvonen ja Monsterimonni pilkkovat tuttuun tapaan Leijonien edellisen ottelun. Jääkiekkomaajoukkue eteni vaikean alun jälkeen vakuuttavasti välieriin, mutta ongelmakohtiakin löytyi. Miro Heiskasen esitys sai Petteri Sihvosen erityisen happamaksi.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Avausottelu Tshekki–Suomi pe 10.5. klo 21.20. Studio käyntiin jo klo 20.00!

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla. MTV Katsomossa ottelut maksullisilla tilauksilla. Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla.

Sihvosen mukaan Heiskasen "temppuilu", eli liiallinen hyökkäyspelin tukeminen on Suomelle haitaksi. 

– Heiskanen oli Suomen huonoin pelaaja tässä ottelussa, Sihvonen täräyttää säälimättömästi.

Miro Heiskanen sai rajusti raippaa Sihvoselta ja Monsterimonnilta! Katso parivaljakon analyysi tähtipuolustajan otteista pääkuvan videolta!

Jonne Virtanen puolestaan toteaa, että Heiskasella oli hieman ongelmia Leijonien pelitavan omaksumisessa.

– Tuossa sen näkee, että vaikka kuinka hyvä pelaaja olet, niin jos pelaat eri peliä kuin neljä muuta niin siitä ei hyvää lopputulosta ole luvassa, Virtanen perustelee.

Sihvonen ja Monsterimonni avaavat Mörkön mysteerin - tästä yksinkertaisesta syystä Marko Anttilla onnistui jälleen 14:57
Sihvonen & Monsterimonni perkaa Leijonien Slovakia-ottelun. Kaksikko avaa myös mysteerin Marko Anttilan huikean onnistumisen takana.

Sihvosen ja Monsterimonnin MM-studio on MTV Uutiset Livessä MM-turnauksen aikana nähtävä ohjelma. Jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen ja uransa tähän SM-liiga-kauteen päättänyt Jonne Virtanen arvioivat räväkkään tapaansa Leijonien otteita ja muita MM-ilmiöitä aina Suomen peliä seuraavan päivän aamuna.

Lue myös:

    Uusimmat