Leijonat-tähdellä kiehahti: Maksoi kalavelat raa'alla tavalla, kun vastustaja sikaili seurauksitta – katso kuuma hetki

SHL:n huippusarjassa kiehahti: Färjestad selvisi sikailusta, Frölundan Petteri Lindbohm maksoi kalavelat poikittaisella mailalla 2:39
SHL:n huippusarjassa kiehahti: Färjestad selvisi sikailusta, Frölundan Petteri Lindbohm maksoi kalavelat rajulla tavalla.

Frölundan ja Färjestadin välisessä puolivälieräsarjassa jääkiekon SHL:ssä kiehahti kunnolla maanantaina. Färjestad voitti vieraissa 4-2 ja tasoitti sarjan 3-3-lukemiin. 

Ottelun puhuttanein tilanne nähtiin Färjestadin 3-2-johtoasemassa, kun päätöserää oli jäljellä viisi minuuttia. Ylivoimalla pelanneen vierasjoukkueen Henrik Björklund ajoi rajusti Frölundan maalivahdin Lasse Johanssonin päälle.

– Hän osui suoraan päähän. Totta kai hänen olisi pitänyt saada ulosajo, Johansson kommentoi ottelun jälkeen Aftonbladetin mukaan.

Björklund ei saanut edes rangaistusta, mutta sen sijaan istumaan joutui malttinsa menettänyt isäntien suomalaispakki Petteri Lindbohm, joka on Leijonien kaksinkertainen arvokisavoittaja.

Mitä tulistunut Lindbohm teki tilanteessa Björklundille? Se ja kuohuttanut pääosuma katsottavissa pääkuvan videolta. Hidastuskuvat saivat Frölunda-faneilta osakseen raivokkaat reaktiot. 

Björklundin mielestä Johansson tuli tilanteessa liian paljon ulos maaliltaan. Myös Frölundan päävalmentaja Roger Rönnberg antoi mielipiteensä.

– Kyseessä oli ilmiselvä tilanne: taklaus maalivahdin päähän, vaihtoaitiossa kihissyt Rönnberg kommentoi medialle.

– Tuokaa erotuomari tähän meidän väliimme, niin hän voi vastata näihin helvetin kysymyksiin tuomioista, kun me puhumme jääkiekosta.

Sarjan ratkaiseva seitsemäs ottelu pelataan Färjestadin kotiluolassa torstaina.

C More esittää SHL:n pudotuspelejä suorina lähetyksinä. Växjö-Luulaja-puolivälieräsarjan 7. ottelu tiistaina kello 20.00. 

Lue myös:

    Uusimmat