Leijonat-kasvo tekee kovaa jälkeä kuumassa SM-liigaderbyssä

KalPa tekee 0-2 maalin ylivoimalla 1:08
Sama KalPan tehokaksikko iskee jälleen: Aapeli Räsänen naulaa ylämummoon Jaakko Rissasen tarjoilusta.

Aapeli Räsänen on jatkanut Jukurien kurittamista jääkiekon SM-liigassa ja vienyt KalPan Mikkelissä nopeasti 2–0-johtoon.

Räsänen nakutteli eilen tehopisteet 1+1, kun KalPa löi Jukurit kotonaan Kuopiossa Savon derbyssä 6–3. Ottelussa nähtiin tunteiden räiskyntää, ja nujakointi jatkui ottelun päättymisen hetkelläkin. Räsänen ehti pelin aikana lusia kahden minuutin rangaistuksen sopimattomasta käytöksestä tuomaristoa kohtaan.

Räsänen on roihahtanut savolaisderbyyn myös tänään lauantaina Mikkelissä.

Leijonissakin tällä kaudella nähty hyökkääjä taisteli mailansa vapaaksi ja ohjasi 13 minuutin paikkeilla kuopiolaiset Jaakko Rissasen esityöstä ylivoimalla tyylikkäästi 1–0-johtoon (video alla).

KalPa tekee 0-1 maalin ylivoimalla 1:08
Maalineduspelaamisen taidetta Aapeli Räsäseltä: maila vapaaksi ja kiekko ohjauksella pömpeliin.

Seuraava napsautus syntyi vajaat kaksi minuuttia myöhemmin jälleen ylivoimalla. Rissanen petasi uudelleen, ja Räsänen nosti limpun yläpeltiin.

Näet Räsäsen 2–0-osuman ylälaidan videolta.