Leijonat ja Kanada finaalissa, Antero Mertaranta selostaa! Tässä MM-kisojen päätöspäivän ohjelma

Jääkiekon kevään MM-kisat huipentuvat tänään sunnuntaina Suomen ja Kanadan väliseen finaaliotteluun. Aiemmin päivällä Venäjä ja Tshekki kamppailevat pronssimitaleista.

Leijonat selvitti tiensä finaaliin kaatamalla puolivälierissä Ruotsin ja välierissä Venäjän. Kanadalla tie huipennukseen taittui Sveitsi-puolivälierävoiton ja murskalukemiin päättyneen Tshekki-välierän kautta.

MM-loppuottelu alkaa Suomen aikaan kello 21.15.

Finaalin ennakkolähetys starttaa C Morella jo kello 20.00 ja MTV3:lla tuntia ennen ottelua eli kello 20.15. Ottelun selostaa molemmilla kanavilla sekä C Moren suoratoistopalvelussaAntero Mertaranta. Studioasiantuntijoina finaalissa ovat Karri Kivi ja Ville Nieminen, isäntänään Teemu Niikko.

Ennen finaalia lämmitellään pronssiottelulla Venäjä-Tshekki kello 16.45. Ennakkostudio C Morella kello 16 ja MTV3:lla 16.30. Selostajana Mika Saukkonen, studiossa Niikon kanssa Karri Kivi ja Tero Lehterä.

Suomen ottelun selostaa MTV3:lla ruotsiksi Niclas Lönnqvist. Radiossa Leijonien peli kuullaan Radio Novalla ja Radio Cityssä, äänessä J-P Jalo ja V-P Kautonen.

Finaali:

Kanada-Suomi, kello 21.15
C More Sport 1 / MTV3 / cmore.fi

Pronssiottelu:

Venäjä-Tshekki, kello 16.45
C More Sport 1 / MTV3 / cmore.fi 

Lue myös:

    Uusimmat