Leijonan vuosihoroskooppi 2023: Sinkkuelämästäkin nauttineet saattavat vakiintua

Leijonan vuosihoroskooppi 2023: leijonien rakkauskuohut saattavat tänä vuonna asettua aiempaa rauhallisempiin, mutta ei suinkaan tylsiin uomiin!

Rakkaus

Rakkauden alue korostuu tänä vuonna leijonien elämässä. Villistä sinkkuelämästä aiemmin nauttineet leijonatkin suunnittelevat nyt vakavasti asettuvansa aloilleen. Sitä se rakkaus teettää!

Keväällä voi elämässäsi olla kaikesta huolimatta ohimenevä jakso, jonka aikana riitaa syntyy niin parisuhteessa kuin muutenkin aivan turhan helposti. Leijona karjuu, jos tuntee pienintäkään uhkaa tai epämukavuutta, ja joskus jopa pelkästä karjumisen ilosta.

Vakiintuneiden leijonien elämä on muutoin tasaisempaa kuin vuosiin. Tylsää se ei silti ole, sillä sinä jos kuka osaat osoittaa rakkautesi monin eri tavoin, eikä tunteidesi voima jää varmasti rakkaaltasi huomaamatta, vaikkei hän yhtä kiihkeästi tunteitaan osoittaisikaan.

Sinkkuleijonat saattavat löytää kumppaninsa tämän vuoden aikana. Joku ystäväsi voi hieman auttaa asiaa ja järjestää sinulle sokkotreffit tai muuten ujuttaa jonkun sopivalta vaikuttavan tyypin tiellesi. Ystäväsi voi hyvinkin tietää sinua paremmin, joten älä heti tyrmää hänen yritystään. Saatat olla hänelle vielä ikuisesti kiitollinen.

Perhe ja ystävät

Kaiken kaikkiaan voit olla perhe-elämääsi tänä vuonna tyytyväinen. Kodin seinien sisäpuolella vallitsee rauha, tasapaino ja ilo. Perheesi saattaa jopa kasvaa uudella perheenjäsenellä. Tai sinä ehkä löydät uuden ystävän tai joku vanha ystävä palaa takaisin elämääsi.

Vanhempana voit joutua hieman puuttumaan jälkikasvusi ruutuaikaan, ja samalla ehkä huomaat, ettet ole itse yhtään parempi. Sama ruutuajan rajoitus voi olla tarpeen myös sinulle.

Työ ja ura

Tämä vuosi on sinulle ammatillisesti hyvin tärkeä. Vaikka mitään suuria muutoksia ei ole luvassa, kehittelet kuitenkin koko ajan jotakin uutta. Et ole välttämättä vaihtamassa työpaikkaa tai alaa, mutta löydät ehkä uusia tapoja tehdä työtäsi, ja se tekee työstäsi entistä kiinnostavampaa, antoisampaa ja myös menestyksekkäämpää. Haasteet eivät sinua todellakaan pelota, vaan tartut niihin rohkeasti ja määrätietoisesti.

Toisaalta sinä et lannistu, vaikka joutuisit tekemään välillä sellaistakin työtä, joka ei tyydytä taitojasi ja kunnianhimoasi. Teet senkin työn yhtä täydellisesti, mutta pidät silti silmäsi koko ajan auki uusille mahdollisuuksille.

Joillakin työtä etsivillä leijonilla saattaa työ löytyä suhteiden kautta. Siinä ole mitään väärää, sillä se vain osoittaa, että sinun kykysi on syystäkin huomattu, ja sinä olet todellakin uuden työsi ansainnut.

Raha

Leijonien raha-asiat ovat varsin hyvässä tasapainossa vuonna 2023. Siitä huolimatta sinun kannattaa välttää turhaa tuhlailua. Oikuttelevat laitteetkin voivat tuoda sinulle tänä vuonna erinäisiä lisäkustannuksia, joten niihin on hyvä olla varautunut.

Terveys ja hyvinvointi

Terveydestä ei sinulla ole alkavana vuonna suurempaa huolta. Älä silti lyö laimin niin ruumiillista kuin henkistäkään terveyttäsi, sillä hyvä terveys ei ole itsestäänselvyys.

Energiaakin sinulla riittää, ja sen avulla voit toteuttaa tavoitteitasi sekä työssä että yksityiselämässä. Kuuntele sisäistä ääntäsi. Se kertoo sinulle kehosi ja mielesi tarpeista, jos annat sille mahdollisuuden.

Katso myös: Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä?

Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä? 0:48

Lue myös:

    Uusimmat