Leijonan vuosihoroskooppi 2012

Tutustu Leijona-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2012 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Rakkaus

Sinkuille tämä vuosi lupaa paljon flirttiä, uusia tuttavuuksia ja hauskaa seuraelämää. Suhteeseen ei kannata silti rynnätä suin päin kenen tahansa vastaantulijan kanssa. Parisuhteessa eläville voi tulla eteen uuden asunnon hankinta tai muutto kokonaan uudelle paikkakunnalle, eikä se aina suju niin jouhevasti ja vaikeuksitta kuin toivoisi. Kaikille leijonille on kuitenkin luvassa paljon rakkautta ja intohimoa koko vuoden ajan. Mahdolliset ristiriidat ja väärinkäsityksetkin ovat pian menneen talven lumia.

Työ

Tänä vuonna joudut tekemään tärkeitä työhön liittyviä päätöksiä ja ottamaan uutta vastuuta. Töissä saatat joutua myös kiistojen keskelle, vaikket olisikaan itse niissä suoranaisesti osallisena. Synnynnäisenä johtajana selvität tilanteen kunnialla. Loppuvuodesta saat kiinnostavia ammatillisia haasteita, ja työpaikanvaihdoskin voi tulla kysymykseen.

Raha-asiat

Rahatilanteesi on varsin myönteinen ja voi houkuttaa sinua tuhlailuun. Tärkeää on silti panna rahaa säästöön myös pahan päivän varalle. Laadi vuodelle budjetti, mutta muista jättää siihen pelivaraa myös yllättävään rahanmenoon, jota et aina voi välttää vaikka haluaisitkin.

Terveys

Energiasi on alkuvuoden ajan niin korkealla, että sairaudetkin kiertävät sinut kaukaa. Tasapainoinen elämä on välttämätön edellytys hyvinvoinnillesi. Elämässä pitää toki olla nautintoja, mutta niiden määrä on syytä pitää tasapainossa kuntoilun, työn ja levon kanssa.

Onnenpäivät vuonna 2012

10. helmikuuta, 18. maaliskuuta, 25. huhtikuuta, 8. toukokuuta, 28. heinäkuuta, 13. elokuuta, 9. lokakuuta ja 28. joulukuuta

Kuuluisia leijonia

Jennifer Lopez 24.7.1967, Johanna Tukiainen 29.7.1978, Peter Franzén 14.8.1971, Jussi Parviainen 15.8.1955, Kim Cattrall 21.8.1956

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja