Lehti: Norjalaismiljardöörin vaimon sieppaajat uhkasivat julkaista videon Anne-Elisabethin murhasta, ellei lunnasrahoja makseta

Norjalaismiljardöörin vaimon epäillyt sieppaajat uhkasivat levittää verkossa videota, jolla nainen murhataan, jos sieppaajien vaatimia lunnaita ei makseta. Uusista tiedoista salaperäisessä sieppaustapauksessa kertoo norjalainen Verdens Gang -lehti.

VG-lehden mukaan uhkaus olisi ollut kirjeessä, joka jätettiin miljardööri Tom Hagenin kotiin sen jälkeen, kun hänen vaimonsa Anne-Elisabeth Hagen katosi pariskunnan kodista Norjan Lørenskogissa Oslon ulkopuolella.

Lunnasvaatimuksesta kerrottiin jo katoamisen yhteydessä, mutta aiemmin ei ole ollut tiedossa, että sieppaajat esittivät myös muita uhkauksia.

Norjan poliisi ei ole vahvistanut VG-lehden lähteisiin perustuvia tietoja.

Poliisi julkaisi aiemmin tällä viikolla kuvan kengänjäljestä, jonka poliisi uskoo kuuluvan epäilylle rikoksen tekijälle.

Kenkä on kokoa 45, ja viranomaiset toivovatkin, että henkilöt, jotka ovat ostaneet Norjassa saman kenkämallin ja 44–46-kokoiset kengät käteismaksulla, olisivat yhteydessä poliisiin.

Anne-Elisabeth Hagen katosi mystisesti viime vuoden lokakuussa.

Lue myös:

    Uusimmat