Legendaarinen pätkä palaa Jyväskylän MM-ralliin – "Yksi parhaista"

Legendaarinen Ouninpohjan erikoiskoe on mukana ensi kesän Jyväskylän MM-rallin ohjelmassa.

Kaikkiaan 61 prosenttia reitistä on muuttunut vime vuodesta ja jopa 12 % on aivan uutta tietä, jota ei ole ajettu MM-rallin modernilla aikakaudella, eli vuoden 1997 jälkeen. Erikoiskoekilometrjä kertyy noin 305, tiedotteessa kerrotaan.

Ouninpohjan erikoiskoe ajetaan lauantaina kahteen kertaan. Tällä kertaa se kurvaillaan 33 kilometrin pituisena. Erikoiskoetta pidetään Jyväskylän ja koko MM-rallin yhtenä pelottavimmista pätkistä. Ouninpohja on edellisen kerran ajettu Jyväskylän MM-rallissa vuonna 2017, jolloin se ajettiin molempiin suuntiin, kuten tänänkin vuonna. Vuonna 2017 Ouninpohjan pohja-ajat merkittiin Jari-Matti Latvalalle ja Esapekka Lapille.

Olen vilpittömästi sitä mieltä, että tämä poikkeuksellinen “All-in” -reittimme on yksi parhaista koskaan. Olemme kuunnelleet eri tahoja ja pyrkineet toteuttamaan kaikki mahdolliset toiveet. Sitä kautta on koottu reitti, joka menestyksellisesti yhdistää perinteet ja innovaation, Kai Tarkiainen kertoo.

Jyväskylän Secto Rally ajetaan tänä vuonna 1.8-4.8. Ralli alkaa torstaina testierikoiskokeella ja Harjun yleisöpätkällä ja huipentuu sunnuntain sprinttipäivään, kun maaliin tullaan Paviljongille.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat