Lauren Lehtinen on uusi Putous-tähti – pelkää kuollakseen korkeita paikkoja!

Pian starttaavan uuden Putous-kauden yksi uusi näyttelijävahvistus on valloittava kaunotar, Lauren Lehtinen. 

Kumpulan puutalokehdosta singahtaa Putous-kaartin eläinrakkain komedienne Lauren Lehtinen! Tämä makupaletistaan tarkka Teatterikorkeakoulussa näyttelijäntaidetta opiskeleva 27-vuotias humoristi viettää elämäänsä kävelyillä yksikseen ja välillä koirien kanssa, tai sitten jopa miekka lanteillaan, sillä harrastushistoriasta Laurenilta on vuosien varrelta löytynyt mm. japanilainen samuraimiekkailu. Näiden lisäksi Lauren nauttii musiikista, tanssista ja saattaa jopa päästää huuliltaan korkean oopperanuotin.

Ja vaikka Lauren on erityisesti ruuasta tarkka, niin kahta asiaa hän ei suuhunsa laita: makaronia tai mannapuuroa. Sen sijaan pullan leipomisessa hän on hyvä juuri siihen saakka, kun taikina pitäisi saada kohoamaan. Muita elämän epävarmuuksia Laurenilla ovat muun muassa korkeat paikat.

Uutta kymmenettä tuotantokautta tähdittää joukko uusia nimiä, mutta mukaan mahtuu muutama aiemmilta kausiltakin tuttu näyttelijä. Putouksen tulevalla kaudelle itsensä ja ammattitaitonsa peliin laittavat Helmi-Leena Nummela, Lauren Lehtinen, Timo Lavikainen, Ernest Lawson, Mikko Penttilä, Cristoffer Strandberg, Terhi Suorlahti ja Pilvi Hämäläinen.

Katso video Putouksen uusien näyttelijöiden julkistuksesta alta!

Tässä tulevat Putouksen uudet näyttelijät 33:01

Putous MTV3-kanavalla alkaen 20. lokakuuta!

Lue myös:

    Uusimmat