Laura vastasi pomon "jeesus-viestiin" ja tajusi vasta sitten virheensä – esimies hankki ikimuistoisen lahjan: "Huvittaa edelleen"

Milja on työkseen juhlien prinsessa 4:05
Milja on työkseen juhlien prinsessa – videolla hän kertoo, mitä hänen erikoinen työnsä käytännössä tarkoittaa!

Laura ihmetteli esimiehen "uskonnollisaiheista viestiä", mutta vastasi siihen kaikesta huolimatta. Hauska lukulapsus päätyi lahjaan, jonka hän sai myöhemmin esimieheltään.

Töissä oli kiire. Se oli osasyy tapahtuneeseen. 

Keskiviikkoisin Lauran tehtävä oli toimituksessa tarkistaa lehti ennen painoon menoa. Tuona keskiviikkona hänen uusi esimiehensä lähestyi sähköpostitse työnkuvasta kysellen.

Viesti loppui erikoiseen lauseeseen: "Millainen jeesus auttaisi työssäsi?".

Sanavalinta ihmetytti, mutta Laura ei deadlinen vuoksi ehtinyt keskittyä asiaan. Hän vastasi viestiin ja totesi lopuksi "jeesus antaisi meille kaksi keskiviikkoa".

– Olin ollut toimituksessa siinä vaiheessa jo monta vuotta töissä, eli en ollut niin sanottu eilisen teeren poika, viisikymppinen Laura muistelee nyt.

"Sain puseron esimieheltä naurun saattelemana"

Vastauksen lähetettyään Laura kuitenkin päätti silmäillä pomon viestin vielä uudelleen. Silloin totuus paljastui: oikeasti viimeisellä rivillä kysyttiinkin, millainen "jeesaus" auttaisi työssä.

– Miltä se nyt tuntuu, kun huomaa mokanneensa? Taisin lähettää vielä viestin perään: "ai, se olikin jeesaus eikä jeesus?", Laura kuvaa.

Virheitähän sattuu kaikille. Lauran lapsukseenkin suhtauduttiin huumorilla. Jeesukseen ja keskiviikkoihin kuitenkin palattiin vielä myöhemmin: yhteisessä illanvietossa Laura sai yllättäen lahjaksi paidan, jossa todetaan suurin kirjaimin "Jeesus antaisi meille kaksi keskiviikkoa".

– Sain puseron esimieheltä naurun saattelemana, hän kertoo.

"Virhe huvitti silloin, ja huvittaa edelleen"

Tapaus sattui noin kymmenen vuotta sitten. Lauran työpaikkakin on ehtinyt matkalla vaihtua, mutta Jeesus-paitaa tulee käytettyä mökkipaitana. Se nostaa edelleen hymyn huulille.

– Virhe huvitti silloin, ja huvittaa edelleen, Laura myöntää.

Lue myös:

    Uusimmat