Laulajatähti lopetti juomisen sekoiltuaan Draken syntymäpäivillä – "Se krapula kesti niin pitkään"

Muusikko John Mayer paljasti lopettaneensa alkoholin juomisen, kun rap-tähti Draken syntymäpäiväjuhlat olivat lähteneet käsistä.

Laulaja ja kitaristi John Mayer elää alkoholitonta elämää. Näin ei ollut kuitenkaan ole aina ollut, vaan mies joi huomattavasti ennen päätöstään jättää alkoholi taakseen.

Laulajan mukaan päätös syntyi, kun Mayer osallistui maailman suurimpiin artisteihin lukeutuvan Draken 30-vuotissyntymäpäiväjuhlille.

– Minulla on maailman mahtavin "viimeinen iltani humalassa" -tarina. Olin Draken 30-vuotisjuhlilla ja tein itsestäni melkoisen pellen, Mayer paljasti Complex-lehden haastattelussa.

– Kävin keskustelun itseni kanssa. Olin kuudentena aamuna putkeen krapulassa. Se krapula kesti niin pitkään, Mayer muisteli.

Laulajan mukaan jatkuva juominen rajoitti hänen potentiaaliaan. Lopettaminen helpotti muusikon arjen elämistä, hän teki neljä kiertuetta ja tunsi olonsa hyväksi lentäessään paikkakunnalta toiselle.

Mayer yhdisti alkuun ilman alkoholia elämisen tylsyyteen, mutta hänen mielensä selkeni ajan kuluessa. Laulaja sanoo, että länsimaisessa yhteiskunnassa on hankala elää selvänä, kun alkoholia tyrkytetään joka puolella.

– Joka perjantai ja lauantai sosiaalisessa mediassa kannustetaan juomaan. Mitä, jos joka lauantai- ja sunnuntaiaamu laittaisin sosiaaliseen mediaan "ei krapulaa"? Laulaja pohti lehdelle.

Mayer kuitenkin painottaa, että juominen on hyvin henkilökohtainen asia jokaiselle ihmiselle, eikä ole olemassa yhtä oikeaa tyyliä juoda tai olla juomatta.

Lue myös:

    Uusimmat