Laulajatähti Katy Perry paljasti raskausvatsansa – fanit hullaantuivat suloisesta kuvasta

1:07
Katy Perry harvinaisessa haastattelussa – avautuu kihlauksestaan Jimmy Kimmelille

Katy Perry sulostuttaa raskauskuvallaan.

Poptähti Katy Perry ei ole liiemmin esitellyt etenevää raskauttaan faneilleen. Pääsiäisenä laulajatähti ilostutti kuitenkin someseuraajiaan julkaisemalla itsestään kuvan suloisessa naamiaisasussa. Puvusta erottui laulajan pyöristynyt raskausvatsa. 

Perryn fanit ovat haltioituneita Instagram-kuvasta

– Liian söpöä, hänen faninsa kirjoittaa.

– Pikkuinen sen kun kasvaa, toinen faneista toteaa. 

35-vuotiaalle Perrylle ja hänen näyttelijäpuolisolleen Orlando Bloomille, 43, tuleva pienokainen on ensimmäinen lapsi. Perry paljasti vastikään faneilleen tulevan lapsen sukupuolen, rakastavaiset saavat tytön. 

Bloom ja Perry alkoivat seurustella ensimmäisen kerran vuonna 2016, mutta päätyivät eroon vuonna 2017. Kaksikko löysi kuitenkin toisensa uudestaan vuonna 2018 ja kihlautuivat vuotta myöhemmin ystävänpäivänä

Bloomin ja Perryn oli tarkoitus mennä naimisiin Japanissa, mutta häät ovat nyt vaarassa koronakriisin vuoksi. Eri lähteiden mukaan häihin oli tarkoitus tulla 150 vierasta ja jokainen yksityiskohta oli tarkkaan mietittynä. 

– Katy oli hyvin innoissaan siitä, että hän kävelisi alttarille ollessaan raskaana. Nyt kaikki on tauolla, People-lehdelle kerrottiin. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja