Mainos

Laulajatähti Jannika B muistuttaa somen vääristyneestä kuvasta: "Usein upeiden kuvien taakse kätkeytyy ammattilaistiimi"

9:39

Laulajatähti Jannika B kertoi MTV Uutiset Livessä uudesta vaikuttavasta musiikistaan ja siitä miltä tuntuu olla esikuva sosiaalisessa mediassa.

Uuden Toinen nainen -nimisen albumin viime perjantaina julkaissutlaulajaJannika Bmuistutti MTV Uutiset Livessä sosiaalisen median vaikutuksesta.

Upea tähti jakaa Instagramissa kuvia näyttävästä tyylistään kuin myös perusarjesta, jossa hän poseeraa ilman meikkiä ja viihdemaailman tuomaa glamouria.

– Mietin sitä, että tyttärenikin tulee joskus olemaan siellä somessa ja pyrin kaikin tavoin olemaan terve roolimalli myös hänelle. Se on asia mikä ei ole kauhean helppoa, tähti kertoo.

Usein upeiden kuvien taakse kätkeytyy ammattilaistiimi, joka luo illuusion täydellisyydestä. Tämä saattaa vääristää totuutta sosiaalisessa mediassa.

– Hyvän kuvan takana on yleensä ammattilaismeikkaaja ja valokuvaaja. Se on jotain sellaista, mitä lopputulosta ei kotioloista saa, tähti kuvailee.

Jannika B julkaisi kolmannen albuminsa viime perjantaina. Levyllä kuullaan vahvaa tulkintaa myös rajuista teemoista, kuten erosta ja pettämisestä.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja