Jannika B ei halunnut uudelle levylleen Toni Wirtasen kappaleita: "Taiteilija hyllytti veisut"

Jannika B:n uudelle uudelle levylle ei päätynyt hänen miehensä Toni Wirtasen kappaleita.

Laulaja Jannika B:n Apulanta -yhtyeen keulakuvana tunnettu aviomies Toni Wirtanen ylistää Instagram-tilillään vaimoaan, joka julkaisee huomenna uuden levyn. Wirtanen kertoo tuoreessa päivityksessään, että tuoreelle levylle ei valikoitunut hänen tekemiään kappaleita.

– Tuota on nyt vasaroitu kasaan erilaisten tunteiden ristipaineessa yli kolme vuotta. Härkänen retki, mutta külla tuli hyvä! Helkkarin hyvä. 
Koitinhan minäkin raapia sinne muutaman rallin, mutta taiteilija hyllytti veisut. Jos on oma vahva visio, niin eipä siinä auta. Ymmärrän itse asiassa todella hyvin tuon. Parempi tuosta tuli näin ja lopputulos ratkaisee, Wirtanen kirjoittaa.

Apulanta-yhtyeen keulakuva kertoo olevansa ylpeä vaimonsa uudesta levystä.

– Tuosta levystä voi todella olla ylpeä. Enemmän kuin ylpeä olen vaimostani, joka sen on tehnyt! Ilman kompromisseja, tinkimättömästi ja omilla ehdoillaan. Arvostan sitä ihan helkkaristi artistissa kuin artistissa ja tässä tapauksessa vieläkin enemmän, koska olen saanut seurata prosessia ainutlaatuiselta näköalapaikalta. Hyvinä ja pahoina päivinä. 

Masennuksen kanssa kamppaillut Jannika B on kertonut vuosien saatossa Wirtasen olleen tärkeä tuki. Myös fanit ovat ihailleet pariskunnan tiimihenkeä. 

Lue myös:

    Uusimmat