Laulajatähti erosi taas – kanadalaismuusikoiden onni ei kestänyt

Poptähti Avril Lavigne ja Nickelback-yhtyeen laulaja Chad Kroeger ovat eronneet.

Kanadalaislaulajat Avril Lavigne, 30, ja Chad Kroeger, 40, ovat eronneet. Parin erosta huhuiltiin jo pitkään.

– Raskain sydämin ilmoitan tiedotamme erostamme. Kyseessä ei ollut pelkkä avioliitto, myös musiikillisesti olemme luoneet monia unohtumattomia hetkiä. Olemme nyt ja tulemme aina olemaan parhaita ystäviä. Kiitos tuesta perheillemme, ystävillemme ja faneille, lukee Lavignen julkaiseman kuvan yhteydessä.

Kesällä 2012 yhteen päätynyt pari kihlautui kuukauden seurustelun jälkeen. Lavigne ja Nickelback-yhtyeen laulaja Kroeger menivät naimisiin heinäkuun alussa 2013.

Rokkiparin avioliitto kesti siis kaksi vuotta ja kaksi kuukautta.

Avril Lavignen avioelämä päättyi surullisesti jo toista kertaa. Teini-ikäisenä pinnalle noussut laulaja oli naimisissa Sum 41 -yhtyeen laulaja Deryck Whibleyn kanssa vuosina 2006–2010. Whibleyn ja Kroegerin välissä Lavigne seurusteli Hills-sarjasta tutun tosi-tv-tähti Brody Jennerin kanssa.

Terveysongelmat riesana

Muun muassa Complicated- ja My Happy Ending -hiteistä muistettava Lavigne ja parhaiten How You Remind Me -kappaleesta tunnetun Nickelbackin laulaja Kroeger ovat kärsineet terveysongelmista.

Lavigne on sairastanut Lymen tautia eli borrelioosia. Hän sairastui borrelioosiin viime lokakuussa 30-vuotisjuhliensa aikaan Las Vegasissa.

– Pystyin hädin tuskin syömään, ja kun menimme uima-altaalle, minun oli pakko lähteä lepäämään sänkyyn. Ystäväni kysyivät, että mikä minulla on hätänä, enkä osannut vastata, Avril kertoi People-lehdelle.

Laulaja uskoi saaneensa tartunnan punkin puremasta alkuvuodesta 2014.

Nickelback puolestaan perui No Fixed Address -kiertueen keikat vuodelta 2015, koska Chad Kroeger joutui pidennettyyn laulukieltoon. Miehen äänijänteistä löytyi kysta, joka leikattiin ja lääkärit määräsivät Kroegerille lepoa kuudesta yhdeksään kuukautta, jotta äänijänteet parantuisivat kokonaan.

Yhteensä bändi perui siis kaikki kiertueen 34 keikkaa, mukaanlukien 30. syyskuuta yhtyeen kalenterista löytynyt Helsingin Hartwall-areenan konsertti.

Lue myös:

    Uusimmat