Laulajalupaus Nelli Matula valmistelee debyyttilevyään: "Sitä mä hinkkaan"

Uuden singlensä julkaissut Nelli Matula Huomenta Suomen vieraana 9:24

Nelli Matula esiintyy toista kertaa urallaan Elämä lapselle -konsertissa. Laulaja kirjoittaa parhaillaan kappaleita esikoisalbumilleen.

Katso yllä Nelli Matulan haastattelu Huomenta Suomessa joulukuulta 2017.

Laulaja Nelli Matula, 22, sanoo Elämä lapsella -konsertissa esiintymisen olevan suuri kunnia.

– Olin täällä viime vuonna ensimmäistä kertaa ja sain nyt tulla uudestaan. Lavalla nähdään upea tähtikaarti ja on tosi ihanaa saada olla osa show'ta, Matula kertoo MTV:lle konsertin lehdistötilaisuudessa.

– Ollaan tosi suurten asioiden äärellä, saadaan olla tekemässä hyvää. Tämä on minulle siinä mielessä henkilökohtaista, että koen todella vahvasti, että nuoret ja lapset ovat meidän tulevaisuus.

Nelli Matula on julkaissut tähänastisella laulajanurallaan viisi omaa singleä. Tällä hetkellä Matulalla on käynnissä esikoisalbumin kirjoitusprosessi.

– Sitä mä hinkkaan. Se on mun pieni lellikkilapsi tällä hetkellä. Haluaisin koota mahdollisimman hyvän kokonaisuuden, niin, että kun sen päästää tuonne maailmaan, se edustaisi mahdollisimman todenmukaisesti minua artistina ja sitä, mitä haluan sanoa, laulaja toteaa.

Omien singlejulkaisujen lisäksi Nelli Matula on julkaissut Vilma Alinan, Sini Yaseminin ja Ida Paulin kanssa yhteissinglen Tyynysotaa sekä vieraillut Robinin Hula hula -hitillä ja Profeettojen Eyo-singlellä.

Matulan yllä lehdistötilaisuudessa oleva puku on saanut inspiraatiota laulajan Elämä lapselle -konsertissa nähtävästä lavashow'sta.

– Ne puvut, jotka minun tanssijoillani nähdään, olen ideoinut ne yhdessä ystäväni ja ompelijani kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat