Laulaja Selena Gomezista tuli Instagramin seuratuin – paljastaa strategiansa

Laulaja Selena Gomez julistettiin juuri Instagramin seuratuimmaksi henkilöksi 89 miljoonalla seuraajallaan.

Yhdysvaltalainen Selena Gomez on maailman seuratuin Instagram-käyttäjä, kertoo Hollywood-reporter

Gomezilla on jo enemmän seuraajia Instagramissa kuin Justin Bieberillä, Kim Kardashianilla tai Taylor Swiftilla. Kilpailu seuraajista on Hollywoodissa jo niin kovaa, että monet julkkikset ovat palkanneet konsultteja päivittämään Instagramiaan. 

Sen sijaan Selena Gomez väittää keränneensä kaikki 89 miljoonaa seuraajaa julkaisemalla jokaikisen Instagram-kuvansa itse.

Esimerkiksi tämä hänen postaamansa kuva, jossa kaunottarella on Coca-Cola-pullo kädessään, on yli 5 miljoonalla tykkäyksellä yksi kaikkien aikojen tykätyimmistä kuvista Instagramissa. 

Gomez kertoo, eetä hän ei ole konsultoinut ketään kuviensa sisällöstä tai siirtänyt vastuuta kuvien päivittämisestä kenellekään. 

– Pyrin löytämään hyvän tasapainon kuvien välillä, jotka olen itse ottanut ja kuvien välillä, jotka ovat ammattilaiskuvaajien ottamia, Gomez sanoo.

Tähti kertoo, että hän ei koskaan lavasta tilanteita Instagram-kuvia varten, vaan valitsee kuvat sillä perusteella, mikä olisi hänen mielestään hauskaa sisältöä hänen seuraajilleen. 

Fanit ovatkin ihastunet Gomezin maanläheiseen tyyliin. Maailmanluokan tähti kuvaa elämäänsä realistisesti eikä ruusunpunaisten linssien läpi. 

Lue myös:

    Uusimmat