Laulaja Janna joutui selittelemään Ranskan-matkaansa somessa – Esko Eerikäiseltä kipakka kommentti asiaan

3:32
Maarit Hurmerinta järjesti yllätyksen Janna-tyttärelleen Laulu rakkaudelle: Secert Song Suomi -ohjelmassa. Katso koskettava video!

Laulaja Janna Hurmerinta perustelee Instagramissa, miksi matkusti ulkomaille, vaikka moni on vältellyt ulkomaanmatkailua koronapandemian takia vielä tänä kesänä.

Laulaja Janna julkaisi viime viikolla Instagram-tilillään kauniita lomakuvia Ranskasta. Kuvissa artisti nautiskelee rennoista hetkistä Versaillesissa sekä poseeraa postikorttimaisissa maisemissa Pariisissa sijaitsevan tunnetun Sacre Coeur -kirkon edustalla.

Koronapandemian ja siihen liittyvien rajoitusten vuoksi moni on jättänyt vielä tänä kesänä ulkomaille suuntautuneet lomareissut väliin. Laulaja joutuikin pian selittelemään 76 000 Instagram-seuraajalleen sitä, miksi hän matkusti Ranskaan perheensä kanssa. Hän muistuttaa, ettei kyseessä ole heidän kohdallaan pelkkä huvimatka: Jannan puoliso on ranskalainen ja myös pariskunnan poika syntyi Ranskassa vuonna 2019 yllättäen kesken lomamatkan.

– Niille, jotka miettii, miksi matkustan korona-aikana: Perheeni on puoliksi ranskalainen, eikä olla päästy näkemään isovanhempia eikä hoitamaan asioita 1,5 vuoteen koronan takia, hän valottaa syitä matkan taustalla.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

Ranskassa koronarajoitukset olivat pitkään todella tiukalla tasolla, eikä esimerkiksi ulkona saanut liikkua vapaasti ympäri vuorokauden. Janna kertoo kuitenkin kirjoituksessaan, että tilanne on nyt jo huomattavasti parempi.

– Nyt kun tilanne on täällä jo jokseenkin hyvä ja meillä ekat rokotukset alla, koettiin, että on tarpeeksi turvallista matkustaa. Molempien maiden viranomaissuosituksia noudatetaan totta kai, hän korosti. 

– Tuntuu niin hyvältä olla täällä, hän hehkutti vielä kirjoituksensa päätteeksi sydän-emojien kera.

Janna sai tsemppausviestin kuvan kommenttikenttään radiojuontaja Esko Eerikäiseltä.

– Nauti ja ole, ja ne, jotka miettii ja pohtii ja arvioi ja lynkkaa, niin ne tekee sen kaikille ja kaikesta. Paitsi kun itse tekevät jotain, Eerikäinen täräytti oman mielipiteensä asiasta.

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja