Mainos

Suomalaisyhtye Santa Cruz hajosi kesken Yhdysvaltain kiertueen – laulaja heitettiin ulos keikkabussista

4:26

Yhdysvalloissa kiertueella ollut suomalainen hard rock -yhtye Santa Cruz on perunut kiertueen loput esiintymiset. Yhtyeen jäsenet kertovat asiasta sosiaalisessa mediassa.

Kotimainen hard rock -yhtye Santa Cruz on hajonnut. Yhtyeen jäsenet kertovat asiasta muun muassa Instagram-tileillään. Yhtyeen virallisella Facebook-sivulla kerrotaan, että kiertueella Yhdysvalloissa olleen Santa Cruzin kiertueen loput esiintymiset on peruttu.

– Olen erittäin pahoillani, mutta minä olen eronnut Santa Cruzista, samoin Middy (yhtyeen basisti Middy Cruz, oikealta nimeltään Mitja Toivonen) ja Taz (yhtyeen rumpali Tazzy Cruz, oikealta nimeltään Tapani Fagerström), kirjoittaa Santa Cruzin kitaristi Johnny Cruz, oikealta nimeltään Joonas Parkkonen Instagramissa.

– Kohtasimme ongelmia, joita emme saa ratkaistua vaikka yritimme kaikkemme. En voi enää olla mukana tilanteessa, jossa olen peloissani siitä, että joku aiheuttaa itselleen peruuttamatonta harmia. En olisi ikinä uskonut päätyväni tällaiseen tilanteeseen, mutta enää ei ole muita vaihtoehtoja.

Myös rumpali Tazzy Cruz ja basisti Middy Cruz julkaisivat Instagramissa kuvat, joiden yhteydessä he kertovat lähteneensä bändistä.

– En valitettavasti soita enää rumpuja Santa Cruzissa. Se homma ei tuntunut enää hyvältä, joten astuin sivuun. Kiitoksia loputtomasta tuesta kaikille faneille ja ihmisille, joita olemme matkan varrella tavanneet, Tazzy Cruz kirjoittaa.

Yhtyeen laulaja, Santa Cruzin yhdessä Johnny Cruzin kanssa perustanut Archie Cruz (oikealta nimeltään Arttu Kuosmanen) avautui aiheesta omalla Instagram-tilillään.

– Kaikille, jotka ihmettelevät miksi loput keikoistamme USA:ssa peruttiin: bändikaverini heittivät minut ulos keikkabussista ja kertoivat, että he eivät ole enää Santa Cruzin jäseniä. Olisin halunnut tehdä ne keikat, mutta minkäs teet. Olen kuitenkin elossa ja kaikki on tällä hetkellä hyvin. Rakkautta kaikille, Archie kirjoitti postauksensa yhteydessä.


Santa Cruzin laulaja-kitaristi julkaisi aiemmin tänään kuvan, jossa hän näyttää kansainvälistä käsimerkkiä kameralle.


Santa Cruzin virallisella Facebook-sivulla kerrotaan tällä hetkellä vain, että yhtyeen kiertueen loput keikat on peruttu.

Katso artikkelin yläosassa video Archie Cruzin vierailusta MTV:n Possessa viime syksynä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.