Latinotähdet punaisissa – katso kuumat kuvat kaunottarista!

Latina-lehti kokosi yhteiskuviin viihdeteollisuuden menestyneimmät latinotähdet. Katso kuvat upeista kaunottarista aina Salma Hayekista Eva Longoriaan!

Latina-lehti kokosi yhteen viihdeteollisuuden vaikutusvaltaisimmat ja upeimmat latinokaunottaret. Menestyneimpien tähtien joukkoon kuuluvat muun muassa näyttelijä Salma Hayek, Eva Longoria, Jessica Alba, Selena Gomez ja America Ferrera. Tähdet poseeraavat kuvissa erimallisissa, upeissa punaisissa iltapuvuissa lehden lokakuun numerossa.

Latinan 15. juhlavuoden kunniaksi viisitoista tunnettua latinonaista aina Shakirasta Gloria Estefaniin taltioitiin häkellyttävän kauniisiin yhteiskuviin. Latinan mukaan kuvausten suunnitteluun meni yhdeksän kuukautta. Kuvauksia tehtiin kaiken kaikkiaan seitsemän ja niihin tarvittiin sata punaista iltapukuluomusta eri suunnittelijoilta sekä noin 7.2 miljoonan edestä arvokoruja.

"Koskaan ei tule unohtaa, mistä on kotoisin"

Julkaisussa tähdet kertovat, mitä heille tarkoittaa olla latinalaista syntyperää ja miten se näkyy heidän elämässään.

– Minut kasvatti itsenäinen, oppinut, vahva nainen. Äidilläni on useita siskoja ja minulla on kolme. Kaikki sanovat minulle usein, että "työskentelet niin paljon", mutta perheeni naiset ovat tehneet töitä kymmenen kertaa kovemmin, joten en tule koskaan olemaan tarpeeksi ahkera. Haluan paahtaa töitä nyt, jotta voin ottaa rennommin myöhemmin, Eva Longoria kertoo.

Laulaja Gloria Estefan kertoo kulttuurinsa olevan hänen ja perheensä elämän tärkein asia.

– Kulttuurimme on aina ollut tärkein asia elämässämme, musiikissa ja kaikessa mitä teemme. Mieheni Emilion kanssa olemme aina halunneet lapsiemme ja lastenlastemme ymmärtävän, ettei koskaan tule unohtaa mistä on kotoisin ja kuka on – se tuo rikkautta elämään ja antaa siihen avaramman perspektiivin, Estefan painottaa.

Katso lähemmin!

Huom. Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Lue lisää tähdistä:


MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja