Lasten tiedesarja Tea testaa alkaa MTV3 Juniorilla

Mikä on fluoresenssi tai zootrooppi? Millaista on aine joka ei ole nestettä eikä kiinteää, vaan jotain siltä väliltä? Näihin kysymyksiin ja moneen muuhun saatte vastauksen maanantaina 21.02 MTV3 Juniorilla alkavassa kevään uutuusohjelmassa Tea Testaa.

Ala-asteikäisille suunnattu tiedeohjelmassa selvitetään tieteellisiä ilmiöitä lapsia kiinnostavalla tavalla ja tavoitteena on saada heidät itse testaamaan ja tutkimaan erilaisia asioita. Ohjelman juontajana toimii MTV3 Juniorilta tuttu Tea Hiilloste.

Tea ja lapset seikkailevat tiedekeskus Heurekassa joka kerta erilaisten teemojen ympärillä. Lapset pääsevät itse tekemään teemaan liittyviä kokeita Tean johdolla.

–Ohjelman teko oli todella mielenkiintoista. Ohjelman sisältö tuki mukavasti Helsingin yliopistossa olevia kemian opintojani. Samalla oppi kaikkea uutta ja sai vanhoille tiedoille vahvistusta. Ohjelmassa hauskuus ja mielenkiintoiset aiheet imaisivat mukaansa ja sitten se oli vaan menoa kohti tieteen ihmeellistä maailmaa ja mahdollisuuksia, kertoo Tea Hiilloste innokkaana.

Ohjelmaa voit seurata maanantaisin klo 18.35 ja uusintana sunnuntaisin klo 11.30.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja