Lapsista haaveileva maajussi-Matti pettyi yhteen seikkaan morsianehdokkaissaan: "Oli vähän..."

1:29
Maajussi-Matti teki yllättävän valinnan farmiviikkojen suhteen – näin hän perusteli päätöksensä MTV Uutisille

Maajussi-Matti olisi halunnut saada kirjeitä enemmän itseään nuoremmilta naisilta.

Maajussille morsian -ohjelman tähdet joutuivat tiukkaan paikkaan Naantalissa, kun heidän piti tehdä yhdessä puolisoehdokkaiden kanssa vietettyjen päivien jälkeen päätös siitä, ketkä jatkavat matkaa farmiviikoille. 

Valintansa teki myös maajussi-Matti, jonka elämään farmiviikoilla pääsevät tarkemmin tutustumaan MinnaAnnukka sekä Sirpa. Matti kertoi MTV Uutisille Naantalissa, että ensimmäiset tapaamiset morsianehdokkaiden kanssa sujuivat mallikkaasti, ja maajussi kiitteli kokemustaan lavatansseista naiset tavatessaan. 

– Sitä on joskus naisten rivin edessä tullut pyörittyä hyvinkin mykkänä, että miten menee ja alkaa siinä sitten valitsemaan. Se varmaan auttoi meikäläisen kohdalla sitä hommaa, Matti pohti lisäten, ettei ujostellut lainkaan naisten tapaamista. 

Matin mukaan Naantalissa ei varsinaisesti löytynyt vielä kemiaa kenenkään morsianehdokkaan kanssa. Maajussi kertoi naisten itse antaneen Matille palautetta, ettei tästä tahdo saada oikein mitään irti. 

Vaikka Matilla ja morsianehdokkailla on ollut keskenään mukavaa, harmitteli Matti jo kirjeet saatuaan erästä seikkaa: lapsista haaveileva 50-vuotias maajussi olisi toivonut saavansa yhteydenottoja myös itseään enemmän nuoremmilta morsianehdokkailta. Hän kuitenkin sai enimmäkseen kirjeitä omanikäisiltään tai itseään vanhemmilta naisilta.

– Oli vähän vanhempia henkilöitä, Matti mietti. 

Yllä olevalla videolla maajussi-Matti kertoo tarkemmin valintansa taustasta.

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja