Mainos

Lapsiperheen kaunis koti

Tänään teemme pikavisiitin äidin suunnittelemaan leikkimökkiin,Villa Piparihusetiin, jota äiti siivoaa ja lapset sotkevat. Varsinainen vierailukohde on kuitenkin Tiina ja Jussi Puropaaden koti Porvoossa.

Tiina opiskelee sisustussuunnittelijaksi ja on tietysti sisustanut kotinsa itse. Tärkeintä hänen omassa kodissaan on toimivuus ja se että kalusteita ei osteta kaupasta, vaan löydetään edullisesti jostain ja kunnostetaan.

Tiina juo aamukahvinsa läpi vuoden terassilla merimaisemasta nauttien. Terassin ovet ja ikkunat ovat Haikon kartanon peruja. Sisällä vaaleaa olohuonetta valaisee Maria Teresia kristallikruunu, jonka valo tuplaantuu kauniin peilin heijastamana.

Työhuoneen kalusto oli alun perin ruskea, mutta se maalautettiin valkoiseksi ja tuolit saivat uuden verhoilun. Valokuvakaappi on Tiinan isän tekemä ja sen alla olevat konsolipöydät ovat palat suuresta ruokapöydästä, joka oli jo matkalla kaatopaikalle, kun Tiina nappasi sen.

Saunan pukuhuoneen sohva on tietysti vanha. Vitriinikaappeina toimivat vanhat keittiönkaapit, jotka toimittavat nyt uutta virkaa. Pieni wc on samaa herkkää tyyliä ruusuisin lisämaustein.

Pikku Eemilin huoneen seinien lämmin sävy on keltainen. Lauran huone on hohtavat punainen, eri sävyisillä ruusuilla höystettynä. Joel taas nukkuu sinisissä sävyissä yhdessä pienen pehmoisen ystävänsä kanssa.

(T.i.l.a. 21.11.2007)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.