Lapset pelkäsivät virkavaltaa – poliisi kävi maahan ja hoiti tilanteen suloisella tavalla

Virginian South Hillissä poliisikonstaapeli C.B. Flemingistä tuli paikallinen sankari, kun video hänestä alkoi levitä sosiaalisessa mediassa, kertoo muun muassa Yahoo Lifestyle.

Videolla South Hillin poliisilaitoksella työskentelevä Fleming leikkii nukella kahden paikallisen pikkutytön kanssa jalkakäytävällä.

Videon kuvasi ystävänpäivänä naapurustossa asuva äiti Iesha Roper-Boswell. Sitä on katsottu Facebookissa jo kymmeniä tuhansia kertoja.

Lapset pelkäsivät poliisia

Iesha kertoo Flemingin saapuneen paikalle, kun asuintalossa havaittiin kaasuvuoto. Kun selvisi, että vuoto ollut uhka kenellekään, Fleming alkoi jutella asukkaiden kanssa.

Iesha kertoi tuolloin, että hänen tyttärensä, siskontyttönsä ja jotkut muut lapsista pelkäsivät poliisia.

Eivät pelkää enää.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kun Fleming huomasi lasten leikkivän ulkona, hän meni heidän luokseen, kävi maahan ja alkoi leikkiä. Ensin 42-vuotias konstaapeli leikki poikajoukon kanssa, ja tämän jälkeen nukeilla leikkivien tyttöjen kanssa. Iesha hämmästyi tilanteesta niin, että alkoi kuvata sitä.

Kyseessä ei kuitenkaan ollut ensimmäinen tai ainoa kerta. Fleming tunnetaan naapurustossa yleisesti lasten mentorina ja ystävänä. Miestä kutsutaan "South Hillin Batmaniksi".

Lähteet: CNN, Yahoo, WTVR

Lue myös:

    Uusimmat