Lapset fanittavat Pia Penttalaa – 6-vuotias Valtti halusi teemoittaa synttärinsä Supernannyn mukaan

0:20

Supernannynä tunnettu Pia Penttala julkaisi Instagramissa kuvan, jonka oli saanut faniltaan. Kuusivuotias Valtti oli nimittäin päättänyt teemoittaa synttärinsä Supernannyn mukaan.

Supernanny eli Pia Penttala on niin vanhempien kuin lastenkin suosikki. Penttala kertoo MTV Uutisille saavansa usein fanilahjoja lapsilta. Viimeisin faniteko oli kuusivuotiaan Valtin lähettämä kuva hänen synttärikakustaan, jonka päällä komeilee Supernannyn kuva. 

Valtti lähetti kuvan kakustaan myös Penttalalle, ja Penttala julkaisi kuvan kakusta Instagram-tilillään.

– Sain viestin, Valtti 6v. oli halunnut teemoittaa syntyärit Supernannyn mukaan. Awwww... jotain niin ihanaa. Onnea vielä Valtille, Penttala kirjoitti.

– Se oli kyllä ihana yllätys! Lapset lähettävät usein minulle lahjoja, piirrustuksia ja itse tehtyjä puuhelmiä olen saanut. Se lämmittää aina sydäntä. Lähetän heille sitten vastavuoroisesti kiitoskortin.

Penttala kertoo, että hänet myös pysäytetään usein kadulla yhteiskuvaa varten. 

– Niin vanhemmat kuin lapsetkin pyytävät päästä yhteiskuvaan. Se on vain mukavaa, Penttala sanoo.

Supernannyn uudelle kaudelle haetaan parasta aikaa uusia perheitä. Penttalan mukaan ohjelmaan kannattaa hakea ihan pienelläkin kynnyksellä. Ongelmien ei tarvitse olla suuria tai vakavia. Mikäli kotona on jokin huoli tai asia, joka askarruttaa, niin silloin kannattaa laittaa hakemus, Penttala kannustaa.

– Jokaiselle perheelle ne arjen ongelmat ovat todellisia, olipa ne sitten kuinka pieniä tai suuria. Hakekaa ihmeessä ohjelmaan, koska samalla pääsette auttamaan myös muita samassa elämäntilanteessa olevia. Ihmiset antavat ihan valtavan määrän palautetta jokaisesta jaksosta. Monet ovat kertoneet saaneensa apua ja helpotusta arkeensa ihan jo siitä ajatuksesta, että eivät ole yksin haasteidensa kanssa, Penttala sanoo. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja