Mainos

Lakiopiskelijan hämmentävä paljastus: Sain varakkaat miehet rahoittamaan opintoni

Amerikkalaisnainen suoritti yliopistotutkintonsa ilman senttiäkään opintovelkaa – toisin kuin opiskelukaverinsa.

Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa sijaitsevasta Villanovan yliopistosta vastavalmistunut Candice Kashani suoritti lakiopintonsa varakkaiden miesystäviensä anteliaalla avustuksella.

Kashani kertoo Daily Mailille yliopistonsa vuosimaksujen nousseen jopa 50 000 dollariin eli noin 46 000 euroon, vaikka nainen oli saanut opintojensa tueksi stipendin.

Nainen päättikin, ettei aikoisi valmistua velallisena ja laittoi treffi-ilmoituksen deittisivustolle, jossa haki taloudellista apua miehiltä, jotka saisivat vastineeksi naiselta seuraa ja seksiä.

Kolmen vuoden opiskelujen jälkeen Kashani kertoo hänellä olleen useita eri sugar daddyja eli miehiä, jotka antavat hänelle rahaa naisen seuraa vastaan. Yhdestä miehestä on jopa tullut yksi naisen parhaista ystävistä.

Nainen kertoo valmistuttuaan tänä keväänä ilman opintovelkaa, jota hänen ystävilleen on puolestaan kertynyt jopa satojen tuhansien eurojen verran.

Kyseessä ei ole tuore ilmiö

Yhdysvalloissa opiskelijat valmistuvat kouluistaan keskimäärin 35 000 dollarin eli noin 32 00 euron opintovelan kanssa. Velan määrä on viime vuosina noussut tasaisesti.

Joten samalla kun sekä koulujen vuosimaksut ja vuokrat ovat nousseet, on kasvanut myös kyseisten treffipalvelujen suosio.

Ilmiö sellaisenaan ei ole uusi, mutta Daily Mailin haastattelemat asiantuntijat arvelevat moisten palveluiden tulleen helpommin saataville muun muassa internetin tarjoamien deittisivustojen avulla.

Järjestely on myös saanut kritiikkiä: toisten mielestä varakkaiden miesten rahojen pyytäminen erilaisia palveluksia vastaan on naisen arvoa alentavaa ja verrattavissa prostituutioon.


Lähde: Daily Mail

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja