Lähteet: 95-vuotias kuningatar Elisabet ei enää koskaan edusta yksin

Kuningatar Elisabet vietti yön sairaalassa 0:31
Kuningatar Elisabet vietti yllättäen yön sairaalassa – näin siitä uutisoitiin.

Lähteiden mukaan kuningatar Elisabetin rinnalla tullaan tästedes näkemään aina joku toinen kuninkaallisen perheen jäsen.

Kuningatar Elisabetin, 95, terveydentila on ollut viime päivinä tapetilla sen jälkeen, kun kuningatar vietti edellisviikolla yllättäen yhden yön sairaalassa. 

Elisabet palasi sairaalasta Windsorin linnaan torstaina 21. lokakuuta ja kuningattaren tiedotettiin jatkavan kevyitä työtehtäviään. Kuningatar joutui samalla viikolla perumaan matkansa Pohjois-Irlantiin, sillä lääkäri oli määrännyt hänet lepäämään muutaman päivän ajan. 

Nyt brittilehti The Telegraph kertoo, ettei kuningatar Elisabet tule enää edustamaan yksin, jotta voidaan varmistaa, ettei hänen edustustilaisuuksiaan tarvitse perua mahdollisten tulevien terveyteen liittyvien poissaolojen takia. Näin ollen jatkossa Elisabetin rinnalla tullaan lähteiden mukaan näkemään aina ainakin yksi toinen kuninkaallisen perheen jäsen. Buckinghamin palatsi ei ole kommentoinut väitettä. 

Elisabet joutui perumaan Pohjois-Irlannin matkansa hyvin vastahakoisesti, ja edellisviikon sairaalayön kerrotaan tapahtuneen "käytännön syistä". On arveltu, että kuningatar jäi yöksi sairaalaan sen takia, että keskiviikkoiltana yli 40 kilometrin matka sairaalasta Windsorin linnaan olisi tapahtunut liian myöhään 95-vuotiaalle monarkille. 

Kuningatar Elisabet ei osallistunut sunnuntaina 24. lokakuuta jumalanpalvelukseen, mikä niin ikään oli poikkeuksellista kuningattarelle. Hiljattain Elisabet herätti huomiota edustaessaan tyttärensä prinsessa Annen kanssa kävelykeppiin tukeutuen. 

Lue myös:

    Uusimmat