Lahdessa MM-hopeaa saavuttanut hiihtotähti tunnetaan nyt uudella nimellä

Julia Belorukovana aiemmin tunnettu venäläinen hiihtotähti on mennyt naimisiin ja ottanut käyttöön miehensä sukunimen Stupakin. Asiasta kerrotaan Teamrussia.pro-verkkosivustolla.

Julia Stupak (o.s. Belorukova) jätti viime hiihtokauden väliin oltuaan raskaana. Kaksikon esikoislapsi Arseni syntyi tammikuussa 2020.

– Minusta tuli äiti, ja pojan syntymä muutti kaiken radikaalisti. Uusi rakkaus tuli elämääni, ja ajatteluni ja käsitykseni kaikesta ympärilläni muuttui. Voimakkaita tuntemuksia ilmaista sanoin, tämä on vain jonkinlainen maailmankaikkeus, Stupak, 25, kertoo.

Stupak seurasi kulunutta hiihtokautta sivussa ja arvioi osaltaan myös koronaviruspandemian aiheuttamaa sesongin ennenaikaista keskeytymistä.

– Hiihtäjät olivat onnekkaita, että karanteeniaalto osui heihin, kun kausi oli jo hyvin loppusuoralla. Kaikki oli tuollon jo selvää. Ja nyt harjoitteluprosessi hiljalleen palaa ennalleen.

– Toivon totta kai, että kaikki rajoitukset poistuisivat nopeammin ja yleisö palaisi katsomoihin kaikissa lajeissa. Tämä voi tuntua jollekin oudolta, mutta fanien tuki hiihdossa on hyvin tärkeää, Stupak sanoo ja hehkuttaa yleisöä pursuavien katsomoiden luomaa ilmapiiriä sekä urheilijoille antamaa energiaa.

Oberstdorf mielessä

Stupak on asettanut tulevan kauden päätähtäimekseen maaliskuussa 2021 järjestettäväksi kaavaillut Oberstdorfin MM-kisat. Hän tuumii, että jos kaikki ei toimi vielä syyskaudella, hän toivoo saavansa itseluottamusta ja kokemusta kisojen kautta ja pääsevänsä vauhtiin viimeistään myöhemmin sesongin aikana.

Stupak saavutti kaksi olympiapronssia (sprintti ja viesti) Pyeongchangissa 2018. Hänellä on lisäksi parisprintin MM-hopea Lahdesta 2017 ja viestin MM-pronssi Seefeldistä 2019.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja