Lähde: Useat NHL-seurat Patrik Laineen perässä – Winnipeg pitää kiinni tuntuvista vaatimuksista

3:06
Videolla juttua viime viikolla päättyneistä NHL-finaaleista.

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Winnipeg Jetsin tähtihyökkääjä Patrik Laine on kovien siirtohuhujen kohteena. Lainetta on viety erityisesti Philadelphia Flyersiin. Iso kysymys on se, että pystyykö kukaan vastaamaan Jetsin vaatimuksiin?

Laine on päätymässä uuteen osoitteeseen muun muassa siksi, koska hänen nykyinen sopimuksensa päättyy seuraavan kauden jälkeen. Suomalaishyökkääjä hakee ja on saamassa ison sopimuksen, joka tuskin mahtuu Jetsin palkkakaton alle.

Jetsillä on myös ylitarjontaa laitahyökkääjäosastolla, minkä myötä Laine ja Nikolaj Ehlers ovat olleet siirtohuhujen keskiössä.

TSN:n toimittajan Darren Dregerin mukaan Jets on käynyt "lukuisia keskusteluja useiden seurojen" kanssa muun muassa Laineesta. 

– Tähän mennessä sopivaa tarjousta ei ole tullut. Pitää muistaa, että Jets ei myy vain myydäkseen. He yrittävät paikata kokoonpanossaan olevia aukkoja (kakkossentteri ja kärkipuolustaja), Dreger kirjoitti.

Jets on kipuillut varsinkin kakkossentterikysymyksen kanssa jo vuosien ajan. Tähtipuolustajan Dustin Byfuglienin vetäytyminen jätti puolestaan valtavan aukon Jetsin takalinjoille.

Jets pyrkiikin paikkaamaan näitä aukkoja ison vaihtokaupan avulla. Täten se on esittänyt tuntuvia vaatimuksia seuroille, jotka ovat olleet Laineen perässä.

Toinen TSN:n toimittaja Frank Seravalli nosti esiin Philadelphia Flyersin, jota on pidetty yhtenä hyvinkin potentiaalisena kohteena Laineelle. 

– Uskomus on se, että Flyers on käynyt kiivaimpia keskusteluja Jetsin kanssa Laineesta. Mutta nyt keskustelut ovat jäissä. Potentiaalisessa kaupassa Flyers lähettäisi puolustajan Jetsiin. Matt Niskasen lopettamisuutisella ei ole merkitystä sen suhteen. Mutta saavatko he kaupan valmiiksi? Saa nähdä, Seravalli totesi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja