Lady Gaga sävelsi uuden Top Gun: Maverick -elokuvan tunnusmusiikin: "Tämä laulu on rakkauskirje maailmalle"

Uuden Top Gun -elokuvan ensi-ilta on venynyt yli kahdella vuodella.

Popsensaatio Lady Gaga paljasti vastaavansa toukokuussa julkaistavan Top Gun: Maverick -elokuvan tunnusmusiikista. Laulajan uusi single Hold My Hand julkaistaan 3. toukokuuta, kun itse elokuva saapuu Suomessa teattereihin 26. toukokuuta.

– Kun kirjoitin tämän kappaleen Top Gun: Maverick -elokuvaan, en edes tajunnut kuinka syvälle se ulottui elokuvan sydämeen, omaan psyykeeni ja sen maailman luonteeseen, jossa olemme eläneet. Olen työstänyt ja parannellut kappaletta vuosia yrittäen tehdä siitä meidän yhteisen, laulaja kirjoitti Instagramissa.

– Halusin tehdä kappaleen, jossa jaamme tarpeemme tulla ymmärretyiksi ja halun ymmärtää toisiamme. Kaipuun olla lähellä, kun tunnemme olevansa niin kaukana ja kyvyn juhlia sankareita.

– Tämä laulu on rakkauskirje kovaa aikaa elävälle ja eläneelle maailmalle. Olen halunnut teidän kuulevan sen niin kauan. Olen niin innoissani voidessani julkaista sen 3. toukokuuta.

80-luvun klassikkoelokuviin kuuluvan Top Gunin jatko-osa on saanut odottaa itseään lähes 40 vuotta. Odotukset ovat fanien puolesta korkealla, sillä leffan päätähti Tom Cruisen kerrotaan näytelleen stunttinsa itse, jonka lisäksi elokuvan ensi-ilta on lykkääntynyt koronapandemian vuoksi kahdella vuodella. 

Trailerissa Maverick siirtyy opettajatehtäviin entisen luokkatoverinsa Tom "Iceman" Kazanskyn (Val Kilmer) pyynnöstä, joka on nyt korkea-arvoinen laivaston virkamies. Niin ikää vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei tule puuttumaan.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja